Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@raf960 Witaj na forum! Cieszę się, że kurs przypadł Ci do gustu, życzę powodzenia w dalszej nauce! 🚀
@Seyaan Witaj! Też się cieszę, że do nas dołączasz! Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej, w razie problemów - pisz śmiało na forum 😊
@Guladaptor Dzień dobry Jan! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć 🙂 Mam nadzieję, że nasze forum ułatwi Ci wejście w świat elektroniki!

• Lubię! 1

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Nazywam się Adam i aktualnie zakończyłem moją 20 letnią przygodę z górnictwem. Całe życie robiłem coś czego nie lubiłem i wreszcie dostałem 2gą szansę od Boga i siłę by z tym skończyć... Chcę się przebranżowić i wrócić do tematów które lubię, wreszcie robić to co się lubi, chodzić do pracy z radością... Muszę zacząć od podstaw, żeby wszystko sobie przypomnieć. Bardzo się cieszę, że mogę uczestniczyć w życiu tej społeczności. 

Wszystkich serdecznie witam i pozdrawiam

Adam "Yoshkin" 

• Lubię! 1

@Yoshkin cześć Adam, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@setarm witam na forum - w razie problemów z Arduino pytaj śmiało na forum 🚀

@WiktorW cześć Wiktor, mam nadzieję, że nasz kurs STM32 będzie pomocny. Powodzenia!

Witam.

Rozpocząłem ten kurs przy okazji :), uczyłem się narzędzi AI copilot i chatgpt, a że jestem ciekawski, więc szukałem z czym się to je. Muszę się nauczyć od podstaw wszystkiego, potrwa to pewnie, a cały czas przychodzą nowe rzeczy, więc mam zapewnione zajęcie do emerytury i chyba dłużej jeszcze :). Pozdrawiam wszystkich użytkowników.

• Lubię! 1

Witam, mam na imię Marcin, mam 49 lat. Interesuję się elektroniką od młodych lat. Interesowałem się techniką audio w szczególności wzmacniacze mocy i trochę ich zbudowałem. Teraz chciałbym spróbować sił z ATmega i zbudować jakieś proste sterowniki.

• Lubię! 1

Dzień dobry wszystkim i Wesołych Świąt też! Dostałem zestaw Forbota pod choinkę, więc teraz sprawdzam co tu z tym można zrobić. Obecnie głównie łączę diody i rezystory, ale może po kursie czegoś się też nauczę.

• Lubię! 1

Cześć, 
kurs to mój prezent dla siebie samego pod choinkę, a w przyszłości chciałbym zrobić parę małych projektów pomocnych w niskobudżetowym ściganiu (motorki i simracing).

• Lubię! 1

@wlfm65fbt witam na forum 🙂

@piogal71 witam na Forbocie - elektronika to ciekawe hobby, mam nadzieję, że się wciągniesz 🚀

@technik2137 cześć Leon, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce!

@OsKar2017 cześć Oskar! Mam nadzieję, że nasze kursy elektroniki będą pomocne 🙂

@gagarin33 cześć Marcin, witam na forum i zachęcam do zadawania pytań - chętnie pomożemy!

@rrolbiec cześć Rafał, witam na Forbocie - mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🔧

@Aineczaj witam na forum - życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. Powodzenia!

@alberciq witam na Forbocie. Mam nadzieję, że zrobiłeś sobie trafiony prezent 😉 W razie problemów pytaj śmiało na forum!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...