Skocz do zawartości

Sprzedam części pod ploter laserowy CO2 100W

Pomocna odpowiedź

Witam,

Mam do sprzedania elementy plotera laserowego. Budowę tego plotera rozpocząłem w 2020r ale tak na prawdę nigdy go nie skończyłem (niestety zabrakło czasu).
W między czasie miałem na głowie jeszcze przeprowadzkę, więc konstrukcja widoczna na zdjęciach została rozebrana i czekała aż znowu będę miał miejsce na tego typu projekty.

Nie chcę, by wszystko to dalej leżało i się kurzyło, więc chętnie sprzedałbym komuś cały zestaw.

W skład zestawu wchodzi:
- Tuba laserowa firmy RECI 100W (Nigdy nie odpalona/Nie zalana czynnikiem chłodzącym)
- Zasilacz Cloudray DY13
- Profile V-slot 20x20 + kilka 20x40 (Dorzucam wszystkie jakie mam, więc znacznie więcej niż na samej widocznej konstrukcji)
- Prowadnice liniowe HIWIN (prawdopodobnie podróbki) + łożyska MGN15CH (oryginały)
- Głowicę laserową pod soczewkę z regulacją skupienia
- Zestaw zwierciadeł i soczewkę
- 2x Mocowanie zwierciadeł (3pkt regulacja)
- Okulary ochronne (Dostałem w gratisie do Tuby)
- mAmperomierz panelowy
- Pełno gratisów (Prowadniki kablowe, silniki, różne elementy mechaniczne)

20200508_121026.thumb.jpg.e0b02f811961b1ddc6377e0e86778101.jpg

20200520_171512.thumb.jpg.aca2cfa1fe35df8dbe748c2ab85abdfd.jpg

Za cały powyższy zestaw chciałbym 3tys zł, czyli tyle ile jest warta sama tuba laserowa.
Niestety faktury nie wystawię, więc jest to zestaw typowo dla hobbysty, który chciałby sobie stworzyć taki ploter w swoim warsztacie 😉
Odbiór tylko osobisty ze względu na ilość gratów (Tychy/Oświęcim). Ewentualnie możemy się spotkać gdzieś w połowie drogi (do 100km) - ale wszystko do dogadania 😉

Pozdrawiam

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.