Skocz do zawartości

Generator nalepek do układów DIP/DIL (on-line)

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

A schemat kolorów rgb/grayscale/mono chyba byłby najlepszy...

No i zapomniałbym: kilka naklejek (można zapamiętać w przeglądarce wygenerowane) i wydrukowanie na jednym kawałku papieru (najlepiej żeby się same ustawiły)...

Edytowano przez ethanak
  • Lubię! 1
(edytowany)
23 minuty temu, ethanak napisał:

To kiedy będzie biblioteka popularnych układów? Np. Wybieram MCP23017, schemat kolorów (rgb/bw) i mam naklejkę...

A jak strona by się rozpowszechniła to i użytkownicy mogliby tworzyć własne biblioteki dla mniej popularnych układów. 😄 

21 minut temu, ethanak napisał:

No i zapomniałbym: kilka naklejek (można zapamiętać w przeglądarce wygenerowane) i wydrukowanie na jednym kawałku papieru (najlepiej żeby się same ustawiły)...

Zgadzam się 👍 To chyba w pierwszej kolejności trzeba dodać 🙂 

Edytowano przez BeeKeyPro

Ja tam nic nie chcę sugerować, ale sądząc po tej apce kolega autor na JS chyba się zna i obiekt localStorage nie powinien być mu obcy 🙂

(edytowany)

wydruki wielu nalepek na jednej kartce idą na 1-szy strzał. będą automatycznie rozmieszczane.

poza tym storage on-line w chmurze, z wirtualnym systemem plików i folderów, logowanie za pomocą konta Google, z możliwością publicznego udostępniania.

no i trochę więcej innych ficzerów.

ale póki co muszę zająć się czymś innym, na pewno wkrótce wrócę do tego projektu.

Edytowano przez jacek_SQ6KBQ
  • Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...