Treker (Damian Szymański) Napisano Październik 17, 2010 Udostępnij Napisano Październik 17, 2010 Zgodnie z obietnicą publikuję wyniki konkursu Kinetis ARM, w którym aby wygrać wystarczyło odpowiedzieć na 3 proste pytania umieszczone pod specjalnym artykułem omawiającym nowe rdzenie ARM: Cortex-M4 zastosowane w mikrokontrolerach Kinetis ARM. Sponsorem nagród jest właściciel sklepu KAMAMI.pl. Pierwsze odpowiedzi pojawiły się już po 10 minutach od publikacji - gratuluję refleksu! Przebieg losowania: Numery ID postów zostały umieszczone w losowej kolejności w jednowymiarowej tablicy (20 elementowej), następnie wylosowane zostało 7 liczb z zakresu od 1-20 . Wylosowane numery wskazywały indeksy elementów znajdujących się w tablicy z numerami id postów. Wśród 7 zwycięzców został wylosowany jeden, który otrzymał rozszerzony zestaw nagród. Zwycięzcy (książka Mikrokontrolery 68HC08 w praktyce, kubek do kawy z termoizolacja, czapeczka, smycz): 1) TIMONek - najszybsza odpowiedź 2) Nawyk - druga odpowiedź 3) feriar - trzecia odpowiedź 4) kuczus - wylosowany Wylosowani zwycięzcy (książka Mikrokontrolery 68HC08 w praktyce, kalkulator biurkowy): 5) Hudyvolt 6) mactro 7) mog123 8) BoBBy 9) adam30010 10) lukix Zwycięzcą gratuluję, tych którzy w przy swoich odpowiedziach nie podali adresu do wysyłki nagród proszę o przesłanie go na adres treker[małpa]forbot.pl, w temacie proszę umieścić hasło Konkurs Kinetis ARM oraz swój nick. O kolejnym (comiesięcznym) konkursie powiadomię Was najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu. Dodatkowo możecie się spodziewać jeszcze jednego konkursu w połowie listopada 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Hudyvolt Październik 17, 2010 Udostępnij Październik 17, 2010 wow, wygrałem książkę i kalkulator ;] świetnie, dzięki, no i gratuluję pozostałym zwycięzcom Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
feriar Październik 17, 2010 Udostępnij Październik 17, 2010 Gratuluję innym laureatom Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mactro Październik 17, 2010 Udostępnij Październik 17, 2010 A tak liczyłem na kubek 😉 Ale i tak fajnie, że udało się coś wygrać 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
CAROLUS Październik 17, 2010 Udostępnij Październik 17, 2010 gratuluję wszystkim zwycięzcom i wylosowanym, mactro ja też 😉 liczyłem na kubek, ale... no trudno, może następnym razem się uda Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
kuczus Październik 17, 2010 Udostępnij Październik 17, 2010 O łał. Nigdy w życiu nie wierzyłem w siebie w tego typu konkursach. Zawsze myślałem, że tylko głupi ma szczęście 😉 hehe Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
lukix Październik 17, 2010 Udostępnij Październik 17, 2010 Szanse na wygraną były dosyć duże, bo mało osób brało w tym udział 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
feriar Październik 18, 2010 Udostępnij Październik 18, 2010 pojawiły się już po 10 minutach od publikacji - gratuluję refleksu! hahaha po pięciu !! 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Październik 18, 2010 Udostępnij Październik 18, 2010 Bobby miał cały czas diodę włączoną i się zagadał ze mną 😋 Trochę się zdziwił jak mu napisałem że już po 😃 Ale i tak coś tam wylosował. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 18, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 18, 2010 hahaha po pięciu !! 🙂 Artykuł opublikowałem o 20:49, a pierwszy głos pojawił się 20:59. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mskojon Październik 18, 2010 Udostępnij Październik 18, 2010 Zawsze myślałem, że tylko głupi ma szczęście 😉 Mam dla Ciebie smutną wiadomość... 😅 Oczywiście żartuję, gratuluję Tobie i innym zwycięzcom! 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
kuczus Październik 18, 2010 Udostępnij Październik 18, 2010 Zawsze myślałem, że tylko głupi ma szczęście 😉 Mam dla Ciebie smutną wiadomość... 😅 Oczywiście żartuję, gratuluję Tobie i innym zwycięzcom! Hehe. Sam chciałem to napisać, no ale nie wiedziałem, czy inni zwycięzcy się nie obrażą 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 27, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 27, 2010 Z tego co wiem, to nagrody zostały wysłane w dniu dzisiejszym. Prosiłbym o informację po otrzymaniu przesyłek 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
kuczus Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Odebrałem 🙂 Wszystko w najlepszym porządku 🙂) Dziękuję 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Ja również odebrałem - wszycho gra 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź