Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.

• Do 20zł
      17
    • Od 20zł do 30zł
      42
    • Od 30zł do 40zł
      30
    • Od 40 do 50zł
      5
    • Powyżej 50zł
      3

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Z tego co widzę na foto to na koszulce nie ma gumy tylko jakby tkanina jest zabarwiona. Jeżeli jest tak to koszulka posłuży długi czas.

Dokładnie, za zamkniętymi oczami nie można wyczuć gdzie jest nadruk, a gdzie go niema 😉

Koszulka była wykonana na specjalnej drukarce, która nanosi barwnik prosto na tkaninę.

Jutro dostanę drugą koszulkę testową i o ~17 złoże zamówienie, więc nie będzie już odwrotu 😉

Dostałem drugą koszulkę, porównanie tutaj:

https://www.forbot.pl/1.jpg

Pierwsza:

- droższa

- jaśniejszy nadruk

- cieńsza

Druga:

- sporo tańsza (prawie o połowę)

- ciemniejszy nadruk

- grubsza

Jesz dokładnie im się przyjrzę, zapytam czy nie można lekko rozjaśnić tej drugiej i dziś zamówię.

Zapytałem czy dadzą rade zrobić trochę jaśniejszy nadruk - wieczorem pewnie się dowiem.

Mnie przekonuje do nich to, że koszulka jest lepsza.

Tak spokojnie, pierwsze 6 koszulek, które są potrzebne na Łódź już zamówione.

Jeszcze dziś wieczorem powinienem mieć szczegóły co do płatności.

Postaramy się delikatnie rozjaśnić nadruk, jednak spokojnie - nawet pierwotny projekt na żywo wygląda dobrze 😉

Żeby nie było później jakiś problemów proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza:

Powyższe koszulki będą do odbioru w Łodzi, reszta we Wrocławiu.

Koszulki dziś dotarły do TIMON'ka jak go pomęczycie to może wieczorem wrzuci jakieś fotki 😉

A nie byłoby lepiej, żebyśmy wpłacili kaskę TIMONkowi przy odbiorze, a on potem wysłałby wszystko na konto? Nie było by problemu że ktoś wpłacił, nie wpłacił, dotarło, nie dotarło, tylko zapłacisz - dostajesz koszulkę. Chociaż chyba już część wpłaciła te pieniądze.

Zamówienia załatwiam ja, TIMONek tylko pomaga mi przy rozprowadzaniu. Zresztą bawienie się w jakieś zbieranie pieniędzy w dniu zawodów byłoby tylko kłopotem.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...