Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.

• Do 20zł
      17
    • Od 20zł do 30zł
      42
    • Od 30zł do 40zł
      30
    • Od 40 do 50zł
      5
    • Powyżej 50zł
      3

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

A właśnie zapomniałem, Treker prosił mnie abym powiadomił was w tym temacie, że wczoraj zostały wysłane koszulki kurierem do osób z ostatniego zamówienia, więc możecie się dziś spodziewać kurierów.

Super, czy możecie dla pewności (mojej) zrobić fotki przodu i tyłu najlepiej w jakieś dobrej jakości, bo chcę porównać czy ułożenie wzorów i wielkość nadruków jest taka sama jak przy poprzednich zamówieniach.

Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni.

Sponsorem "jakości" jest LG "Viewty", ale powinna ujść 😉

Sorki za narzutę, nie chciało mi się sprzątać na stole 😋

W załączniku większa rozdziałka.

koszulka.rar

• Lubię! 1

Ok, jest dobrze - pomijając brak żelazka 😋

W takim razie rozpoczynamy zapisy na 4 zamówienie koszulek!

• 3 tygodnie później...

W załączniku rozmiarówka, damska, męska i dziecięca.

Oferta specjalna dla osób, które jeżdżą na zawody w grupach. Jeśli zdecydujecie się na złożenie zamówienia w ≥ 3 osoby, to do nadruku na waszej koszulce możemy z przodu lub z tyłu dodać np.: nazwę Waszej drużyny.

Rozpoczęliśmy czwarte zamówienie, będzie one realizowane tak, aby koszulki były gotowe na Warszawę. Możliwe, że później dostępne też będą czarne koszulki z bardzo prostym wzorem - tylko nick+logo, a nad tyłem jeszcze myślę 😉

stedman.pdf

Treker, szkoda że dopiero teraz takie gadgety macie

Rozumiem, że mówisz o opcji dodrukowania nazwy zespołu? No niestety dopiero teraz okazało się, że ta firma jest na prawdę warta polecenia i możemy pobawić się w taki udziwniane zamówienia 😉

Trochę się obawiam jak będą te czarne koszulki wyglądały, zamówię jedną testową i pokażę 😉

Jak zapewne wiecie grafikiem nie jestem, zrobiłem sobie "projekt" czarnej koszulki:

Tył:

Przód:

Słucham, jakie macie uwagi propozycje? (W sumie to nie wiem po co pytam, bo i tak pewnie każdy poda całkiem różne wizje) 😃:D

Przy okazji jak macie pomysły na jakieś inne gadżety typu ubrania, torby etc. to dajcie znać.

W tym temacie tak jak podałem proszę się trzymać raczej gadżetów typu ubrania, torby etc.

Długopisy - przecież są.

Pendrivy - za drogie, aby zamówić i rozdawać, a sam nikt nie kupi 😉

Kubki - właśnie będę zamawiał jeden testowy, ale raczej nie spodziewajcie się tutaj jakiejś masówki. Nie wyobrażam sobie trzymania w domu >200szt i rozsyłaniu tego...

Niebieskie logo na czarnym... Obawiam się że czytelność będzie malutka :/

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...