Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Jej, normalnie jak ta muza Stańczyka w górę ulatam:)

Wychodzę z założenia, że poczucie humoru jest wyrazem inteligencji i nie ma co go unikać w "poważnych tematach" lub jedynym sposobem przetrwania w ciężkich okolicznościach przyrody (czyt np. ja na tym forum)🙂)

Sabre Ty to jesteś bezdyskusyjny ekspert, musisz trzymać pion:) A ja z racji płci mam jeszcze taryfę ulgową na swoje głupoty:)))

Flamasterka, jako jedyna udzielająca się przedstawicielka płci pięknej, to Ty tu będziesz hołubiona i wielbiona. Oh wait... Już chyba jesteś 😋

Pamiętacie temat w którym przedstawiłem swoje części i któryś z was nazwał je śmieciami!? To właśnie z tych "śmieci" zrobiłem właśnie jego:

Już dodałem a przy okazji powiem od czego jest nazwa:

NieRobot - Bo to nie jest prawdziwy robot

01 - Wersja (ewolucja)

a - model (Ten jest ziemny, b to wodny, a c powietrzny)

OH SHI- ❗

W sumie jeśli rzeczywiście tak fajnie zbiera kurz to też chętnie bym przygarnął.

Kera, na forum ostatnio był ktoś szukający schematów roboodkurzacza, możesz zarobić 😅

4 sprawy:

1. To nie zbiera kurzu!

2. Zapomniałem dodać, że tu będę dodawać jego "ewolucje" i inne modele (b, c)

3. Będzie miał bagażnik i coś co trzyma baterie!

4. Może jeszcze dziś pokarze jak świeci!

Komentarz dodany przez: Treker

Ad.1 Braw na pewno też nie zbiera. Dodatkowo nadal nie wiem, co to robi prócz świecenia i zbierania kurzu.

Ad.2 Będą to na pewno kolejne "cosię", które służą do nie wiadomo czego i robią jedno wielkie zarąbiste nic?

Ad.3 Na narty? Może rowerowy?

Ad.4 Może lepiej nie 🙂, pokaż jak robi coś innego.

Dodatkowo nadal nie wiem, co to robi prócz świecenia i zbierania kurzu.

Rzekomo to "coś" jeździ 😉 . Ale nie doszukałem się w tym jeżdżąco-świecącym zbieraczu kurzu żadnych oznak sztucznej inteligencji, lub chociaż robienia "czegoś" na podstawie jakiegoś bodźca np. światło i nie widzę tu związku z robotyką 😅

Ale z drugiej strony do kosza też nie można wyrzucić bo jest w dziale "Projekty początkujących". Więc póki co nie mamy nic lepszego do roboty w tym dziale niż się pośmiać .

1. To nie zbiera kurzu!

Kurcze to szkoda bo już chciałem prosić o schematy.

Czekam z niecierpliowścią na model C. Tylko sobie krzywdy nie zrób ani osobom w twoim otoczeniu.

Dodatkowo nadal nie wiem, co to robi prócz świecenia i zbierania kurzu.

Rzekomo to "coś" jeździ 😉 . Ale nie doszukałem się w tym jeżdżąco-świecącym zbieraczu kurzu żadnych oznak sztucznej inteligencji, lub chociaż robienia "czegoś" na podstawie jakiegoś bodźca np. światło i nie widzę tu związku z robotyką 😅

Bo to jest "NieRobot"! Może kiedyś będzie się nazywał "JużRobot 2756a"!

Rozumiem że wersja C będzie wyglądać tak:

IMG_4cc8598a151ac1956.jpg

To też jest NieRobot. A wersja B?

IMG_4cc859aa887b55628.jpg

Także NieRobot. Zapałka tez pływa i robotem nie jest. Piórko jak się wysilić też poleci.

Już sobie przynajmniej siary nie rób i zbuduj światłoluba.

• Lubię! 1

KD93 zapomniałeś że (Nie)Roboty wrzucane na Diodę muszą posiadać: przynajmniej jeden bliżej niezidentyfikowany kabel i przynajmniej jedną baterię oraz co najważniejsze przynajmniej jedną diodę led/żarówkę skradzioną rodzicom z kompletu choinkowego. 😅 Muszą także przynajmniej potrafić świecić.

Twoje propozycje wersji b i c nie spełniają żadnego z powyższych kryteriów. Mogłeś się trochę wysilić i każdej z nich dać po diodzie led 😉

Proponuję przeniesienie tematu do działu "Na luzie"

NNiiee mmaasszz rraaccjjii!! Mój NieRobot 01a ma dwie diody LED, 9 kabli, Jedną baterię! Świecą jak nic! 😃

Bo to jest "NieRobot"! Może kiedyś będzie się nazywał "JużRobot 2756a"!

Najstarsi użytkownicy Diody chyba nie dożyją tej cudownej chwili. 😉

NNiiee mmaasszz rraaccjjii!! Mój NieRobot 01a ma dwie diody LED, 9 kabli, Jedną baterię! Świecą jak nic!

No twój, a mój pierwszy NieRobot posiadał baterię, żarówkę choinkową jeden kabel i włącznik. 😃 Ale to było daaawno temu.

NNiiee mmaasszz rraaccjjii!! Mój NieRobot 01a ma dwie diody LED, 9 kabli, Jedną baterię!

IMG_4cc83f5b0677a690.png

Czekam z niecierpliwością na

"JużRobot 2756a"

😉

PS. KD, popraw obrazki, bo Treker się wkurzy 🙂

Kera, tak sobie czytam temacik i mi się śmiać chce xD Zbuduj sobie światłoluba, a nie wrzucasz na forum "NieRobota" na forum o ROBOTYCE! Ogarnij się..

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...