Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Samorząd Uczniowski przy "Szkole na Leśnej" ma zaszczyt zaprosić na I Otwarty Turniej eSportu i Robotyki Amatorskiej Leś-Tech 2011. Odbędzie się on dnia 18.06.11r., w godz. 10:00-18:00, w hali sportowej naszej szkoły (ul. Leśna 17, 64-510 Wronki). Będzie to jedyna w swoim rodzaju impreza łącząca zmagania robotyków i graczy, prawdziwe święto wszystkich fanów nowoczesnych technologii!

Przygotowaliśmy też wiele atrakcji dla kibiców, między innymi:

-warsztaty dla zupełnie początkujących robotyków

-prezentacja robotów Wojciecha Błauciaka (nes86 z naszego forum)

-prezentacja Politechniki Poznańskiej

-pokazy stunterów

-koncert rockowy (gra miejscowy zespół Nemora)

-stoisko z możliwością zagrania w Guitar Hero

-i inne

Przez 8 godzin trwania turnieju rozegrane zostaną następujące konkurencje:

-zawody robotów Linefollower

-zawody robotów Minisumo

-turniej 4-osobowych zespołów w Counter Strike 1.6

-indywidualny turniej w Need for Speed: Underground 2

-indywidualny turniej gry Fifa 09 na konsoli Xbox360

Dla najlepszych przygotowaliśmy ciekawe nagrody (medale, moduły do robotów, bony i wiele innych)

Termin zgłaszania uczestników upływa 04.06.11r. Szczegóły, regulaminy i formularz zgłoszeniowy znajdziecie na naszej stronie internetowej: http://www.les-tech.pl

lt.png

Z przyjemnością mogę poinformować, że firma Robodudes została sponsorem zawodów Leś-Tech.

Poza samymi nagrodami będziemy też mieli stoisko na które serdecznie wszystkich zapraszamy. Będzie okazja do porozmawiania i obejrzenia naszych produktów. Planuje też zorganizowanie małych warsztatów o budowie robotów - jak ktoś jest chętny to proszę o informację na PW.

• 2 tygodnie później...

Do grilla potrzeba tylko ludzi i metalowego niepalnego pojemnika 😃 reszta zazwyczaj się sama znajduje 🙂. Gdybyśmy się pojawili a wy nie siedzieli cały czas ze szlifierką w strefie serwisowej to w końcu byłaby okazja do wypicia jakiegoś sensownego "paliwa" 😋.

Pytanko do organizatorów- z czego będą wykonane ringi do minisumo?

Ringi będą z płyt pilśniowych.

Co do grilla to Wronki leżą w pięknej okolicy świetnie nadającej się do grillowania, przed szkołą mamy park, sporo miejsca, więc nie będzie z tym żadnego problemu.

Ps. Z powodów organizacyjnych (dopiero w nadchodzącym tygodniu uda nam się zamknąć listę nagród) postanowiliśmy przedłużyć rejestrację do 12.06.11r.

@Barto no i to mi się podoba, że masz ochotę na jakąś integrację🙂 (jeśli chodzi o paliwo jestem za!! a nawet przeciw:)

@bulibulibu wiem, że polak potrafi ale dla dobra Wronkowych supermarketów wezmę osprzęt grillowy prywatny i udostępnię każdemu nie odpłatnie:) tak na marginesie kiedyś z przyjacielem próbowaliśmy otworzyć piwo SIŁĄ WOLI niestety jak do tej pory nam się to nie udało:( zawsze tłumaczymy to tym, że nie nadeszło jeszcze odpowiednie PRAGNIENIE które by to spowodowało.

przygotowania w toku mam już jedną nową ramę wyfrezowaną, zamówienia w drodze więc BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!

O qrde no nieźle. Studentom się nie udało rozciągnąć a chłopakom ze szkoły we Wronkach tak- RESPECT.

Co do p(al)iwa to my z Radkiem zawsze chętni tylko rzadko kto pyta, ale widze że w końcu ktoś podejmie rękawice. Nam się wydawało że jeżdżenie z połową warsztatu w torbie to poświęcenie ale z tym grillem to mi zaimponowałeś 😋.

Pytanko jeszcze do organizatorów- jest szansa pokazania zarejestrowanych robotów? i przy okazji potwierdzenia rejestracji w jakikolwiek sposób:)?

Lista zarejestrowanych uczestników konkurencji minisumo:

Imię: Grzegorz
Nazwisko: *********
Email: *********
PESEL: 86*********
Telefon: *********
Info:
-------------------------------------------
Imię: Arkadiusz
PESEL: 94*********
Info:
Imię: Michał
PESEL: 92*********
Info:
Imię: Jakub
PESEL: 93*********
Info:
Imię: Marek
PESEL: 91*********
Info:
Imię: Tomasz
PESEL: 91*********
Info:
Imię: Bartosz
PESEL: 87*********
Info: Robot minisumo \"SLAYER\"
Członek zespołu:
Radosław Waldon
------------------------------------------
Imię: Adrian
PESEL: 86*********
Info: nazwa robota CzubuŚ
nazwa drużyny ZłoMczyńcY (może ulec zmianie)
Imię: karolina
PESEL: 88*********
Info: nazwa robota KiciuŚ
nazwa drużyny ZłoMczyńcY (może ulec zmianie)
Imię: Łukasz
Info: Dread Knight
Imię: Maciej
Info:
Imię: Tomasz
Info: Politechnika Opolska, robot: \"Mighty Servant\", drużyna GROM

Jeżeli chodzi o dłuższą dobę to jestem pewien że gdy tylko będzie trzeba to uda nam się wycisnąć tę jedną godzinę więcej 🙂

edit: Bardzo przepraszamy jeżeli zamieszczone dane kogoś uraziły, wg. ustawy imię i nazwisko to jeszcze nie dane osobowe, ale nie ma problemu ukryłem wrażliwe rubryki.

Nie wydaje Wam się, że z Waszej strony bardzo nie w porządku jest upublicznianie danych osobowych i adresów email w internecie, w dodatku na ogólnie dostępnej stronie, bez zgody zainteresowanych?

• Lubię! 1

No, pojechaliście po bandzie, podaliście imiona, nazwiska, wiek i maile. Warto czasem pomyśleć co się udostępnia.

edit: Bardzo przepraszamy jeżeli zamieszczone dane kogoś uraziły, wg. ustawy imię i nazwisko to jeszcze nie dane osobowe, ale nie ma problemu ukryłem wrażliwe rubryki.

Po pierwsze podaliście email, a to już jak najbardziej jest pełna identyfikacja.

Natomiast samo imię i nazwisko często też wystarczy do identyfikacji i może z tego wyniknąć problem. Pomyśl o kombinacji imię/nazwisko, które występuje w Polsce tylko raz 🙂

Dziś na drugim oficjalnym spotkaniu "GROM'u" padła oficjalna decyzja, do Wronek uderzamy w piątek na wieczór, planowy przyjazd godz: 22:00. Jeśli ma ktoś chęci na małe sympozjum poświęcone "robotyce wysoko napięciowej" to zapraszamy, najlepiej kontaktować się przez tel. 791437722.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...