Skocz do zawartości

Minisumo Haker- worklog

Pomocna odpowiedź

Niestety Haker nie doczeka się li pola - będzie jeżdził na bateriach 😕 ponieważ hobby king nie ma chyba zamiaru przysłać mojej paczki czekam już na potwierdzenie zapłaty od 7 dni i nikt się nie odezwał. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy słyszał o podobnych przypadkach lub sam ich doświadczył?

A było ze mną zagadać, ciągle coś zamawiam od nich. Tak, ja się z czymś podobnym spotkałem. Musisz zalogować się na konto, potem wejść na czat supportu, czekać aż się połączy ktoś od nich i napisać im, że zapłaciłeś od razu, podać numer zamówienia i numer płatności (jeśli paypalem płaciłeś), po takiej weryfikacji jeśli wszystko było ok, to od ręki masz wszystko potwierdzone.

• Lubię! 1

klonyyy, nie ma za co 🙂. Niestety teraz czeka cię kilka dni czekania na spakowanie, a potem ze 2 tygodnie na dotarcie przesyłki. Na wcześniej niż około 3 tygodnie bym nie liczył. Bardzo długo się zbierali z wysyłką po świętowaniu ich nowego roku, musiało im dużo zamówień wpłynąć.

Wiem że pewnie to długo zajmie ale możliwe jest że to co zamawiałem mają w magazynie w Niemczech i może pójdzie szybciej niż z Hong Kongu ( nie wiem jak było w Twoim przypadku Hong Kong czy niemcy), ale i tak dobrze że w ogóle wyślą bo już myślałem że stracę 7 dych 😉

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

klonyyy, to tak nie działa, że coś idzie stąd czy stąd bo gdzieś jest a gdzieś nie ma. Wszystko zależy od tego co kupiłeś, i czy to właśnie było z tego magazynu w Niemczech czy z Chin. Jak zamawiasz z magazynu w Niemczech to jest to zawsze droższe i wysyłka idzie z Niemiec, jak z międzynarodowego magazynu, to idzie właśnie z Chin.

To szkoda inaczej to sobie wyobrażałem, ale dzięki za oświecenie mnie w tej sprawie 😉

kolejne filmiki z 'flagami' :

Moglibyście mi powiedzieć czy takie flagi są dopuszczalne na zawodach ?

Czy jest to oszukwanie czujników przeciwnika? Jakby co zrobiłem je tak by było można je szybko odczepić gdyby były "nielegalne" 😉

A to dobrze- na pewno pomoże to w pewnym stopniu zwiększyć szanse mojego robota 😉

Mam do Was pytanie zagadkę :

Dziś postanowiłem poprawić czas startu robota i wgrałem poprawione program, który wcześniej działał ( poprawiłem tylko waitms ) Po 5s koła robota nie kręcili się lecz silniki piszczały - pomyślałem że jest to wina pwm i patrzę do programu a tam pwm =225. No i tak se posiedziałem i zauważyłem że teraz przy pwm=1 silniki się kręcą. Macie jakieś pomysły co mogło spowodować tą sytuację ? Mi to w niczym nie przeszkada, ale jak na zawodach zamiast pojechać Haker zacznie grać silnikami to nie będzie zbyt fajnie ( przynajmniej dla mnie ) 😉

walka pomalowanego robota z innymi oponami:

I kilka zdjęć:

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.