Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Apropos tych kół - w jakimś starym numerze Servo Magazine był artykuł poświęcony ich modyfikacji (zwiększenie przyczepności). Chętnych zapraszam na pw, mogę podesłać materiały

• 1 miesiąc później...

Mam zamiar zabrac się za budowe takiego robota. Juz wydrukowalem płyte główna i jutro bede trawił. Chce wykonac takiego robota w najtańszej wersji, ale mam problem z odnalezieniem nazw wszystkich elementów. Chodzi mi o dokładne oznaczenia czujnika sharpa, czujników białej lini i czujników zderzenia. Będe wdzieczny jeśli udostępnisz mi spis wszystkich elemenów, których uzyłeś. Bez konkretnych nazw trudno mi sie dogadać z gościem w sklepie z elektroniką.

Mam jeszcze jedno pytanie, jak biegna sciezki pod tranzystorem ? n»drukowanej tego nie widac, a wątpie, ze pltyte nalezy wytrawic dokładnie wg. tego pdf-a.

Mam jeszcze jedno pytanie, jak biegna sciezki pod tranzystorem ? n»drukowanej tego nie widac, a wątpie, ze pltyte nalezy wytrawic dokładnie wg. tego pdf-a.

Pod jakim tranzystorem????

Płytkę należy wytrawić DOKŁADNIE wg zamieszczonego pdf'a. jak sobie wyobrażasz "niedokładne" wytrawienie - inny przebieg ścieżek ?

• 1 rok później...

Witam, chcę zacząć "moją przygodę" z robotami i chciałbym wykonać takiego i stąd moje pytanie czy może ktoś udostępnić pcb i soft do up?

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...