Skocz do zawartości

[Zawody] T-Bot 2014 - Wałbrzych - 22.02.2014

Pomocna odpowiedź

Musze przyznać, że bardzo nie chciało mi się jechać do Wałbrzycha - mam strasznie daleko do Was. Jednak impreza mega udana i żal było wczoraj wyjeżdżać 😉

Wielkie brawa dla organizatorów za świetną organizację i równie dobre nagrody, których pula była olbrzymia. Kto nie był niech żałuje.

Szkoda tylko, że nie udało nam się spotkać większą grupą po zawodach, ale i tak daliśmy radę później. Pozdrowienia dla ekipy od łososia w śmietanie, 15zł, matury z geografii i LP 😉

Zdjęcia, które robiłem dostępne są w galerii na Facebooku.

Poniżej kilka filmików:

Ojjjj się działo:) Organizacja jak co roku BARDZO DOBRA, nie jedna uczelnia wyższa może brać przykład z ENERGETYK'a! Mimo, że osobiście nie walczyłem żadnym robotem, to emocje jakie mi towarzyszyły podczas turnieju były ogromne. Zaliczam T-BOT 2014 do udanych występów przede wszystkim duma mnie rozpierała, jak widziałem naszych podopiecznych z Gminnego Ośrodka Kultury w Tarnowie Opolskim w akcji:).

Pula nagród ogromna, nagrody praktyczne, było o co walczyć!

Podziękowania dla organizatorów, sponsorów oraz uczestników za świetną imprezę.

Kilka filmików autorstwa mojej kochanej żony, Treker obiecał, że doda w formie Playlisty.

Komentarz dodany przez: Treker

Jak obiecał tak uczynił 😉

Dziękuje za uczestnictwo, poświęcony czas i wspaniałą atmosferę pełnej pasji. Dla organizatorów takie wypowiedzi są energią do coraz większych starań i polepszania jakości zawodów T-BOT.

Pozdrawiam z wyrazami szacunku i zapraszam na kolejną edycję zawodów Mateusz. 🙂

Zawody jak najbardziej udane. Nie będę już powtarzał tego co pisali inni. Powiem tylko że jakoś wydawalo mi się że było mało osób oglądających. Jak pamiętam z poprzednich edycji zawsze ringi były obstawione i ciężko było nawey zawodnikom się do nich dostać a tym razem było jakos tak pusto.

Z tego co słyszałem to zawody były dosyć dobrze rozreklamowane m.in. w lokalnej prasie, nawet w drodze na zawody w radiu wroclaw slyszalem krótka informacje o nich, wiec sie zastanawiam skąd tak mała frekwencja?

Jak zwykle w Wałbrzychu było bardzo fajnie.

Dobra organizacja, fajna atmosfera i fajne nagrody. Jedyny mankament to brak modułów, ale mam nadzieje, że może next time się uda.

Super pomysłem była też wystawa z Curiosity 🙂

Na pewno wpadniemy za rok.

Pozdr. Maciek

Również jestem bardzo zadowolony z zawodów. Mimo że nie było modułów to i tak poziom był całkiem niezły. Dziękuję również za fajną imprezę po zawodach ;D Haha next time idziemy gdzieś indziej...hmm chyba wiecie what i'm talking about 😃

• 11 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...