Skocz do zawartości

Breloczki, opaski, naklejki i długopisy - nowe gadżety

Pomocna odpowiedź

@miro88 koszulka nie z tych najtańszych. Długo wytrzymuje bo szoruję w pracy w takich i długo wytrzymują. Nic się z nimi nie robi ani po pralce ani po suszarce. Ja zadowolony jestem😁👍.

• Lubię! 1
4 minuty temu, miro88 napisał:

Będziesz wdrażał produkcję na masową skalę?

Nie ja. Zleciłem robotę znajomemu który ma sprzęt i robi takie wyszywanki w sporych ilościach dla firmy w której pracuję. Byłem pewny jakości koszulek i wyszywania, dlatego zamówiłem trzy dla siebie.

Będę nosił z dumą.

Jeśli ktoś oczywiście by taką chciał to mogę pośredniczyć w zleceniu. Nic z tego nie mam. Projekt zapłaciłem. Koleżeńsko, w ramach podziękowania za pomoc forumowiczów mogę pomóc. Z tym, że jeśli zebrało by się więcej osób na ten sam model wyszywania to ma być taniej. Jeszcze nie wiem o ile.

• Lubię! 1

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę też sprawdzić jakie są szanse na realizację czegoś takiego w firmach, z którymi współpracuję w zakresie gadżetów. Tylko wtedy raczej pewnie bez personalizacji, aby nie komplikować logistyki.

• Lubię! 1
(edytowany)
1 godzinę temu, SOYER napisał:

Jeśli ktoś oczywiście by taką chciał to mogę pośredniczyć w zleceniu.

Czy dałoby się zrobić takie duże zamówienie na całe forum? Możnaby założyć temat do zapisywania się itp. Pytam, bo nie za bardzo wiem jak takie zamównienia się składa/organizuje ale jakby się dało to by było super.

Edytowano przez StefanekP

@StefanekP  zawołam @Trekeri jego poproszę o ew. założenie tematu. On jest też pewnie właścicielem znaku graficznego. Nie chcę się wychylać.

Ze swojej strony gwarantuję chęć współpracy. Moce produkcyjne są, terminy mogę postarać się załatwić krótkie. Mogę ew. @Trekerwysłać jedną koszulkę nieodpłatnie by sam ocenił jakość i bezstronnie przedstawił opinię. Wszystko do dogadania.

• Lubię! 1

Możemy zadziałać z tematem na początku stycznia. Sprawdzę jakie są możliwości i dam znać. Pytanie, czy wszystkim zależy, aby był to haft. Takie logotypy można również nanieść bardzo fajnie za pomocą foli. Nie pamiętam teraz jak nazywa się ta technologia, mam gdzieś taką koszulkę z logo Forbota - poszukam.

6 minut temu, Treker napisał:

Możemy zadziałać z tematem na początku stycznia. Sprawdzę jakie są możliwości i dam znać. Pytanie, czy wszystkim zależy, aby był to haft. Takie logotypy można również nanieść bardzo fajnie za pomocą foli. Nie pamiętam teraz jak nazywa się ta technologia, mam gdzieś taką koszulkę z logo Forbota - poszukam.

Nie no ja myślę że fajnie by było jakby to był haft bo zdarzało mi się że folia się sprała po jakimś czasie. Chyba że to jeszcze jakaś inna technologia niż to o czym myślę.

Myślę, że to już trochę przeżytek 😉 Szał na pendrivy chyba już minął... Zresztą lepiej kupić coś porządnego szybkiego, a nie jakiś gadżet wątpliwej jakości.

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...