Skocz do zawartości

Breloczki, opaski, naklejki i długopisy - nowe gadżety

Pomocna odpowiedź

Witam, czy zamiast opaski można wybrać breloczek metalowy?

Byłbym chętny na taki zestaw:

Breloczek metalowy, otwieracz grawerowany, długopis, 10 naklejek

• 7 lat(a) później...
4 minuty temu, SzczepanQLIG napisał:

skąd to wszystko wziąść

To już pytanie do speców od marketingu na Forbocie, dlaczego nie można kupić fajnistych gadżetów, świecący długopis, kalendarz, zajefajny komplet długopis plus ołówek, koszulka z własnym nickiem...

Why???

• Lubię! 1
2 minuty temu, SOYER napisał:

koszulka z własnym nickiem...

Koszt produkcji 😄 Koszulka z własnym nickiem musi być wydrukowana na drogich drukarkach do tkanin (sitodruk odpada, bo to jeszcze większy koszt ze względu na przygotowanie wzorów), ew. technika mieszana, ale wtedy taniej wychodzi sam druk 😄 Zwłaszcza, że logo ma mało kolorów, więc drukarka sobie szybko z tym poradzi.

Takie drukarki też nie są tanie... Więc koszulka kosztowałaby pewnie ze 75-125 zł, jak nie więcej.

1 minutę temu, H1M4W4R1 napisał:

Koszt produkcji 😄 Koszulka z własnym nickiem musi być wydrukowana na drogich drukarkach do tkanin (sitodruk odpada, bo to jeszcze większy koszt ze względu na przygotowanie wzorów), ew. technika mieszana, ale wtedy taniej wychodzi sam druk 😄 Zwłaszcza, że logo ma mało kolorów, więc drukarka sobie szybko z tym poradzi.

Takie drukarki też nie są tanie... Więc koszulka kosztowałaby pewnie ze 75-125 zł, jak nie więcej.

Myślisz, że za spoko jakość nie było by chętnych? Ja myślę, że by byli. Za zwykłego shirta musisz dać z 5 dych, co to po wypraniu i wyciągnięciu z suszarki to może za ścierkę posłużyć.

Pamiętaj to nie będzie koszulka, to będzie graal, świadczący o przynależności do społeczności...

• Lubię! 1
2 minuty temu, SOYER napisał:

Myślisz, że za spoko jakość nie było by chętnych? Ja myślę, że by byli. Za zwykłego shirta musisz dać z 5 dych, co to po wypraniu i wyciągnięciu z suszarki to może za ścierkę posłużyć.

Treker robił podejście już parę razy i jakoś nigdy nie było chętnych by się zebrać w 10 osób na zamówienie zbiorowe, by to miało jakąś spoko cenę...

Przed chwilą, H1M4W4R1 napisał:

Treker robił podejście już parę razy i jakoś nigdy nie było chętnych by się zebrać w 10 osób na zamówienie zbiorowe, by to miało jakąś spoko cenę...

Nic o tym nie wiem, ale może faktycznie przeceniam fame tego forum🤔.

Ja bym szarpał jak reksio mięsko... 

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...