Skocz do zawartości

Breloczki, opaski, naklejki i długopisy - nowe gadżety

Pomocna odpowiedź

12 minut temu, SOYER napisał:

To już pytanie do speców od marketingu na Forbocie, dlaczego nie można kupić fajnistych gadżetów, świecący długopis, kalendarz, zajefajny komplet długopis plus ołówek, koszulka z własnym nickiem...

Why???

Właśnie, @Treker, czemu? ☹️

(edytowany)
1 godzinę temu, SOYER napisał:

Mikołaj przynosi, kalendarz jest zajefajny, ale najbardziej przydaje się otwieracz😁🍺

O, a ja dostałem wszystko poza otwieraczem i kluczykiem😥. Może dlatego że niepełnoletni jestem... Ale dostałem wróżbę noworoczną.

Treker mi przepowiedział, że spędzę miłe chwile w towarzystwie życzliwych mi ludzi. A mówiliście że na forbocie nie macie szklanych kul 😆

Edytowano przez StefanekP
9 minut temu, Treker napisał:

Nie, to raczej kwestia losowości - nie wszystkie przesyłki miały dokładnie taką samą zawartość.

A dobra. Myślałem, że może jak ktoś jest mądrym człowiekiem jak @ethanak czy @SOYER to dostaje większy zestaw, albo właśnie niepełnoletnie jestem.

41 minut temu, SOYER napisał:

Wyszywane, rendery, jutro będę miał real photo😁

IMHO druga opcja całkiem spoko, ale na B&W by lepiej wyglądało (oczywiście koszulka czarna)

No proszę 😉 Moje wcześniejsze próby pokazywały, że logo się słabo haftuje (szczególnie napisy, bo materiał się marszczy później). Czekamy na zdjęcia!

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...