Slawekem69 2 maja Udostępnij 2 maja Właśnie zacząłem sobie wszystko przypominać z czasów kiedy chodziłem do szkoły. Patrząc od strony kogoś kto miał z tym doczynienia uważam, że sposób przedstawiania zagadnień jest naprawdę fajny I przystępny. Duży plus dla autora. Lecimy dalej!! 2
Treker (Damian Szymański) 4 czerwca Udostępnij 4 czerwca Dnia 2.05.2026 o 20:04, Slawekem69 napisał: Patrząc od strony kogoś kto miał z tym doczynienia uważam, że sposób przedstawiania zagadnień jest naprawdę fajny I przystępny. Duży plus dla autora. Milo słyszeć, że się podoba - zachęcam do eksperymentów praktycznych
kernkraftwerk 1 lipca Udostępnij 1 lipca Super kurs, pomimo że zawsze kochałem fizykę to tematów związanych właśnie z ładunkami nigdy nie znosiłem. I teraz czuje że to się powoli odczarowuję.
the_volt_lady 14 lipca Udostępnij 14 lipca Świetny kurs, nie spodziewałam się, że tak szybko będę mogła zbudować obwód ze świecącą diodą LED z filmiku o płytce stykowej. Poeksperymentowałam też sobie z rezystorem i zamiast oryginalnego 1k dałam 10k, dzięki czemu mniej razi w oczy. Dużo satysfakcji, a to dopiero początki 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »