Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@daneil737 witaj Danielu na naszym forum 🙂 Miło czytać, że na studiach uczy się o współczesnym sprzęcie. Fajnie że chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, powodzenia!

@lukas810 również serdecznie wita Cię Łukaszu na Forbocie 🙂 

10 godzin temu, lukas810 napisał:

Ehhhh chciało by się dużo ale jak się za to zabrać.

Faktycznie ciekawych tematów jest naprawdę dużo, ale czas jest jeden 😞 Powodzenia i zachęcam Cię do aktywności na forum 🙂 

Cześć i czołem wszystkim!

Dopiero zaczynam, chcę poznać podstawy elektroniki, od zawsze się tym interesowałem, ale nigdy nie miałem czasu ani możliwości zająć się robieniem tego w praktyce, aż do teraz.

Mam nadzieję, że po kursach z podstaw elektroniki pójdę jeszcze dalej.

Jak na razie, jaram się mega łączeniem rezystorów na płytce stykowej 🙂 

• Lubię! 1

@Resistor witam serdecznie, fajnie że się przywitałeś. 

4 godziny temu, Resistor napisał:

Jak na razie, jaram się mega łączeniem rezystorów na płytce stykowej

To dopiero początki, a co dopiero powiedzieć co jest dalej 🙂 Są ludzie co przy elektronice spędzili prawie całe życie, wiec na pewno jest co odkrywać 🙂 

Witam serdecznie wszystkich .Jestem nowym użytkownikiem Forbota . Całe życie byłem kierowcą zawodowym . Teraz zmieniłem samochód na wózek inwalidzki-takie życie. Ręce sprawne więc działam . Jestem też modelarzem precyzyjnym modeli redukcyjnych . Do elektroniki wracam po 40 latach więc muszę sobie wszystko przypomnieć dlatego liczę na waszą pomoc i z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam .

• Lubię! 2

@Henryk1966 witam serdecznie 🙂 To przykre, że życie zmusiło Cię do poważnych zmian, ale dobrze że nie poddajesz się i masz pasje które realizujesz 🙂 Powodzenia i serdecznie zachęcam do aktywności na forum.

• Lubię! 1

@Henryk1966  Wierzę, że dasz sobie radę. Ja też zaczynałem kontakt z elektroniką dawno temu. Tutaj jest wielu wspaniałych ludzi, którzy na pewno pomogą Ci w tej nowej przygodxie.

• Lubię! 1
43 minuty temu, andrzej_mm napisał:

@Henryk1966  Wierzę, że dasz sobie radę. Ja też zaczynałem kontakt z elektroniką dawno temu. Tutaj jest wielu wspaniałych ludzi, którzy na pewno pomogą Ci w tej nowej przygodxie.

Bardzo dziękuję za wsparcie .

3 godziny temu, SOYER napisał:

@Henryk1966 nie mogłeś lepiej trafić, to najbardziej przyjazne, profesjonalne i pomocne forum o szeroko rozumianej elektronice w Polsce😁.

Witaj . Też tak myślę .Zaczynam kurs i robię zakup osprzętu . Pozdrawiam .

• Lubię! 1
(edytowany)

Hej jestem Wojtek mam 30 lat pracuje jako programista embeded w c/c++.

Zawsze interesowała mnie automatyzacja roboty elektronika i programowanie.

Myślę że mogę pomóc z dużą ilością tematów ale czasami jak każdy również potrzebuje pomocy 🙂

Edytowano przez EelJuice
  • Lubię! 2

@EelJuice witaj Wojtku na naszym forum 🙂 Dobrze, że się przywitałeś. Znajdziesz na forum sporo treści dotyczącej elektroniki więc dobrze trafiłeś.

10 minut temu, EelJuice napisał:

Myślę że mogę pomóc z dużą ilością ttemató

Super! 

17 godzin temu, Gieneq napisał:

@EelJuice witaj Wojtku na naszym forum 🙂 Dobrze, że się przywitałeś. Znajdziesz na forum sporo treści dotyczącej elektroniki więc dobrze trafiłeś.

Super! 

Jak będzie problem to się zgłaszam . Dzięki .

Cześć.

Adam, 20 lat, elektronika zawsze wydawała mi się czymś ciekawym, ale nigdy nie miałem czasu lub pieniędzy żeby zainwestować w rozwój w tej dziedzinie.

Napotkałem wasze forum i będę stopniowo uczył się za pomocą kursów na waszej stronie.

Pozdrawiam.

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć wszystkim 😄

mam na imię Andrzej. Mam 25 lat, jestem z zawodu elektrotechnikiem. Zainteresowałem się programowaniem w różnych językach, elektroniką jak i głownie Raspberry Pi bardziej jako hobby. Kursy FORBOT bardzo mi się podobają w zrozumieniu zagadnienia dlaczego tak, a nie inaczej, przygodę z podstawami elektroniki miałem co prawda na studiach ale to był tylko przedsmak 🙂, także nie przedłużając pozdrawiam wszystkich tutaj zgromadzonych i do usłyszenia na forum 🙂  

Edytowano przez lesmon
9 godzin temu, adamschwichtenb napisał:

Cześć.

Adam, 20 lat, elektronika zawsze wydawała mi się czymś ciekawym, ale nigdy nie miałem czasu lub pieniędzy żeby zainwestować w rozwój w tej dziedzinie.

Napotkałem wasze forum i będę stopniowo uczył się za pomocą kursów na waszej stronie.

Pozdrawiam.

Witaj .Ja tak samo zaczynam kurs I stopnia . Pozdrawiam Henryk lat 55

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...