Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

@adamschwichtenb również serdecznie witam na forum 🙂 cieszymy się, że tu wpadłeś.

@lesmon witaj Andrzeju na naszym forum 🙂 ciekawe, nie jesteś jedynym który studiował coś z elektroniki, a po czasie odkrywasz jak to na prawdę działa. Elektronika to naprawdę szeroki temat, na wiele godzin nauki i prób. Powodzenia! 

Edytowano przez Gieneq

Witam. Andrzej 39 lat pracujący w zawodzie elektryka. Na forum przyciągnięty przez odnośnik z  elektrody 🙂  stwierdziłem że warto dołączyć do grona forbot.pl Pozdrawiam

• Lubię! 1

WItam,

Maciek, 18 lat. Bardzo zafascynowały mnie kursy umieszczone na tej stronie. Dzisiaj otrzymałem swój zestaw i będę zabierać się za praktykę!

Pozdrawiam

• Lubię! 1

@Binczar witaj Macieju, fajnie że tu trafiłeś 🙂 To dobrze, że kursy Ci się podobają, ostatnio przygotowaliśmy kurs programowania STM32L4, serdecznie polecam 📚

@sologpio również serdecznie witam Cię Piotrze na forum 🙂 zachęcam Cię do dalszej aktywności na forum i powodzenia w nauce z kursów!

• Lubię! 1

witam, użytkowników trafiłem tu bo znalazłem kilka ciekawych tematów jak o druku 3d , czy innych "elektro" projektach, jestem hobbystą kompletnie samoukiem, wszystko drogą prób a raczej błędów 🙂 , wiek 40+ , 

dziękuję za przyjęcie i życzę owocnych projektów, dyskusji

• Lubię! 1

Witam serdecznie wszystkich, trafiłem tutaj przez reklamę na Facebooku i zamierzam uczyć się z kursu forbot'a.

Pozdrawiam

• Lubię! 1

Hej, 
zaczęłam się interesować elektroniką i arduino całkiem niedawno, do celów cosplayowych.
Moje najbliższe projekty są w głównie związane ze sceną - ledy w kostiumach, elektroniczne rekwizyty.
Na razie jednak przerabiam kursy po kolei bo nie chcę się rzucać na zbyt głęboką wodę.

• Lubię! 1

Witam serdecznie, jestem już wiekowy i elektronika oprócz swojej magii ożywiania mechaniki ( mojej pierwszej żony ) interesuje mnie od strony fizycznej komponentów. 

Jakie właściwości fizyczne sprawiają, że one działają w taki, a nie inny sposób. Zapewne będę wielokrotnie cofał się do szkoły podstawowej i średniej. Ale to sama przyjemność. Zatem proszę o wyrozumiałość. Gdyż dużo już zapomniałem, dodatkowo świat poszedł do przodu i wielu rzeczy po prostu nie wiem.

Pozdrawiam

Rafał

• Lubię! 1

Dzień dobry, na Forbota trafiłem dzięki ojcu a z powodu tematu pracy magisterskiej...która dotyczy przetwornicy DC/DC.

Temat mnie ciekawi ale cały szkopuł w tym że nie miałem elektroniki na studiach, choć kierunek pokrewny, bo Odnawialne Źródła Energii i właśnie do niewielkiego układu zasilanego PVką potrzebuję zrobić projekt i symulację takiego układu.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...