Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@jirajamgo witam serdecznie Andrzeju 🙂 dobrze, że się przedstawiłeś. Powodzenia w realizacji projektu!

@petro56 również serdecznie witam Cię Piotrze na naszym forum 🙂 Cieszymy się, że chcesz dobrze wykorzystać wolny czas. Życzę dużo zapału i radości z nauki – elektronika to naprawdę pasjonujące zajęcie.

(edytowany)

Cześć Wszystkim. Jestem Jacek, mam 29 lat i postanowiłem spróbować swoich sił w elektronice - wydaje się to być MEGA ciekawe  (otwieram właśnie swój zestaw). Jednocześnie kieruję serdeczne podziękowania do Damiana i każdego kto mu pomaga za ogrom pracy, którą niewątpliwie wkładacie w to przedsięwzięcie. Nie mogę się doczekać nowych odkryć w tej dziedzinie, tym bardziej że już od jakiegoś czasu szukałem czegoś, co pochłonie mnie bez reszty.

Pozdrawiam!

Edytowano przez JacaM39
  • Lubię! 1

@JacaM39 dziękujemy bardzo Jacku za słowa uznania 🙂 Powodzenia w nauce! Elektronika to dobre hobby, w które naprawdę można wpaść na bardzo długo i ciągle odkrywać coś nowego.

@Merti witam serdecznie Marcelu na naszym forum 🙂 

@pgoreczny również serdecznie witam Cię Piotrze. Powodzenia dla Ciebie i syna w nauce, tak trzymajcie 💪🙂 

Witam forumowiczów . Mam na imię Jerzy i jestem już emerytem .Elektroniką interesuję się od dziewiątego roku życia .Pamiętam ,kupiłem "Lampy elektronowe " prof. Henela - podręcznik dla wydziału elektroniki .Trochę mało wtedy rozumiałem 🙂 .  Wzdycham gdy myślę ,że współczesne pokolenie ma takie fajowe zabawki a nas to ominęło. Aktualnie pracuję z młodym pokoleniem  i staram się skierować Ich zainteresowania na takie układy jak Arduino . To piękna  i mądra nauka , która zaszczepia techniczne podejście do świata . Życzę wytrwałości i ciekawych pomysłów . Potrzebni są ludzie tacy jak: Tesla,Czochralski ,Turing ,Bardeen,Gary Kildall ,Linus Torvalds  .     

• Lubię! 1

@jerzyk2wx witam Cię Jerzy na naszym forum 🙂 Faktycznie to trzeba przyzna, że współczesna elektronika jest niesamowita, choć znajomość zagadnień sprzed kilkudziesięciu lat też jest potrzebne. 

10 godzin temu, jerzyk2wx napisał:

Aktualnie pracuję z młodym pokoleniem  i staram się skierować Ich zainteresowania na takie układy jak Arduino

Powodzenia! Uczenie młodzieży jak być twórcą, a nie tylko konsumentem elektroniki to ważne zadanie.

Witam serdecznie.

Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do tak ciekawego grona. Dzięki MOSFET-om trafiłem na FORBOT i teraz przyszedł czas na Kurs Techniki Cyfrowej. Gdybym kiedyś miał coś takiego w ręku... Pozdrawiam🙂

• Lubię! 1
(edytowany)

@seb167 witam serdecznie Sebastianie na forum 🙂 

Dnia 23.10.2021 o 16:41, seb167 napisał:

chciałbym zgłębić wiedzę z zakresu elektroniki itp.

To dobrze trafiłeś 👍 Powodzenia w nauce.

@crimson witaj Grzegorzu 🙂 To dobry pomysł, fajnie że chcesz zachęcić syna do zajęcia się praktycznym hobby.

Edytowano przez Gieneq

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...