Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@wiolo witam Arturze na forum 🙂 pozdrawiam kumpla po fachu - grafika komputerowego. Sam jestem przykładem że można pracować i w tym i w elektronice. Powodzenia w nauce!

@Pablo-PZ witaj Pawle na Forbocie - trafiłeś na odpowiednią stronę 🙂 

@RysiekUP witaj Rysiu 🙂 fajnie, że rozwijasz się i chcesz żeby dzieci też się tym zainteresowały. Oby się udało, elektronika to ciekawy i praktyczny temat. Tak trzymaj 💪

@bst1979 witam serdecznie, cieszymy się że kurs jest inspirujący. Powodzenia w realizacji projektów.

Witajcie.

Mam na imię Krzysiek mam 48 lat. Zawsze pociągała mnie elektronika lecz nigdy nie udało mi się zgłębić jej tajników 😄 Mam nadzieję że z Waszą pomocą nareszcie zacznę rozumieć: dlaczego, co z czym, jak i do czego 😆

Pozdrawiam Krzysiek👋  

• Lubię! 1

witam serdecznie! Bardzo mi miło wstąpić do tak wspaniałej społeczności : ) Trzymajcie kciuki za to żebym się szybko nie poddał w zdobywaniu pratyki i wiedzy:)

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Arek, elektroniką cokolwiek interesuję się od jakiegoś czasu, ale na zasadzie przylutować kabelek i sprawdzić czy będzie działać. Jak dotąd elektronikę uważałem za czarną magię, ale myślę, że to się zmieni 😀

Pozdrawiam

• Lubię! 1

Witam.

Mam na imię Rafał, od dziecka - a to było dawno 🙂 interesuję się elektronikom, od jakiegoś czasu programowaniem. Dziedziny te traktuję jako hobby. Na Arduino udało mi się przygotować kilka projektów takich jak dość rozbudowany sterowniki akwarium, sterowanie oświetleniem, wędzarnią itp. Interesuję się również obróbką CNC i wydrukiem 3D co pozawala na projektowanie i wykonanie samodzielnie obudów do moich projektów.

Forum śledzę od pewnego czasu a dziś przyszedł czas aby do Was dołączyć i się przywitać 🙂 

Pozdrawiam Wszystkich 

Rafał 

• Lubię! 1

Cześć, już pewien czas majsterkuję z elektroniką i uważam że warto nauczyć się robić to bezpiecznie. Cieszę się że dołączyłem do forum w którym jak przypuszczam otrzymam odpowiedzi na własne pytania. Edgar 24 lata

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...