Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Czesc , mam 46 latek , jestem tu przypadkiem jak wielu z Was , szukam informacji , nie jestem z branzy a ni jakims tam wielkim pasjonata elektroniki , zawodowa zajmuje sie budowlanka , no ale jak to w zyciu bywa z pradami tez mam stycznosc .

• Lubię! 1

@kalmir witam serdecznie na forum 🙂 elektronika i budowlanka mają coraz więcej wspólnego.

@PawcioSzefcio witam Pawle na forum 🙂 o dobre trafiłeś, powodzenia w nauce a w razie problemów śmiało pytaj na forum.

@Daniel_MC witam na forum 🙂 Kurs STM32L4 jest naprawdę perełką - merytorycznie bardzo dobrze przygotowany, a w dygresjach można znaleźć bardzo dużo ciekawostek. Fajnie że wróciłeś do elektroniki, powodzenia!

@romanro witam serdecznie Romanie na naszym forum 🙂 Cieszymy się, że tu trafiłeś. Bardzo spodobało mi się, że masz pasję i chęci pomimo utrudnień. To naprawdę godne podziwu. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

@Piohan witam serdecznie 🙂 

@Tradiatore witam Konradzie na naszym forum 🙂 Fajnie, że zdecydowałeś się.

Dnia 29.04.2022 o 16:06, Tradiatore napisał:

Pozdrawiam i przy okazji życzę udanej majóweczki!

Już prawie końcówka, ale jeszcze jest możliwość podziękowania ☀️

Cześć wszystkim. Mam 26 lat. Nie studiuję elektroniki ani nic z tych rzeczy. Interesuję się mechanikom samochodową bardziej hobbistycznie dla siebie lecz elektronika jest dla mnie czarną magią. Aktualnie mam okres 6 miesięcy do wykorzystania w jak najlepszy dla siebie sposób po operacji więc chciałbym zobaczyć o co chodzi. Trafiłem przypadkowo na forbot i jak na początkującego mnie wiedzy jest bardzo dużo. Bardzo pomocna strona i mili ludzie. Pozdrawiam :) 

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...