Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim, nazywam się Maciek i jestem studentem inżynierii biomedycznej na Politechnice Warszawskiej. Co prawda zaczynam w październiku już trzeci rok tych studiów a elektrotechnikę miałem na początku drugiego... ale jakoś tak to wyglądało że człowiek jednak skupiał się najbardziej na tym żeby zdać wszystkie przedmioty a nie żeby jak najwięcej wyciągnąć z tych zajęć, a i też nie miał tyle czasu na zajęciach żeby pomyśleć dlaczego coś działa tak a nie inaczej. Teraz jest mi wręcz głupio, że nie za bardzo rozumiem jak tak naprawdę wygląda praca z elementami elektronicznymi w praktyce, więc pokładam duże nadzieje w tych kursach i będę próbował nadrobić pewne zaległości do końca września 🙂

• Lubię! 1

@Macikonix cześć Maciek, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂 Mam nadzieję, że nasze materiały będą dla Ciebie wartościowe!

Cześć, mam na imię Robert. Postanowiłem uporządkować i pogłębić swój wiedzę związaną z elektroniką. Zawodowo jestem mechanikiem, lecz w dzisiejszych czasach elektronika wkroczyła mocno w świat mechaniki, więc warto wiedzieć "co siedzi" w tych czarnych skrzynkach 😉. Liczę, że korzystając z kursów i Waszej pomocy będzie łatwiej zrozumieć dzisiejszy świat 🤔

@Rokrzpi cześć Robert. Witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało 🙂

Witam, mam na imię Radek generalnie traktuję to jako hobby ale co jakiś czas trochę dorobię z jakiejś naprawy głównie laptopów. Zarejestrowałem się, z powodu kursów które się tutaj pojawiają i nauki czegoś nowego od pozostałych.

• Lubię! 1

Witam. Mam na imię Darek, lat 33. Uczyłem się w technikum elektroniczym, następnie studia mechanika i budowa maszyn. Teraz jestem programistą głównie w java, ale przypominam też sobie pythona, żeby ogarnąć uczenie maszynowe. Mam nadzieje, że po kursach łatwiejsze będzie wejście w wykonanie mojego robota przy pomocy raspberry pi.

• Lubię! 2
(edytowany)

Witam, nazywam się Tomek, mam 22 lata. Aktualnie studiuję elektronikę ale jestem z niej bardzo słaby (tak jak z całej fizyki), dlatego uczę się z tych kursów. Zainteresowałem się tą dziedziną, ponieważ chciałem nauczyć się naprawiać urządzenia i zostać w przyszłości serwisantem. Aktualnie myślę jednak czy nie pójść w kierunku konstruowania przedmiotów elektronicznych.

Edytowano przez Wortan
  • Lubię! 2

@Wortan cześć Tomek, witam na Forbocie. Miło słyszeć, że nasze kursy są pomocne - życzę udanych eksperymentów w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...