Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam .

Jestem  Marcin . Z wykształcenia jestem informatykiem . Szersze zainteresowanie elektroniką przyszło mi od niedawna . Liczę że z pomocą  kursów oraz fajnych i ciekawych pasjonatów na tym forum szybko poszerzę swoje horyzonty ;)  

Pozdrawiam . 

• Lubię! 2

@blackout3376 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Sebastian_ witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z Raspberry Pi w praktyce!

@jataman12 cześć Marcin! Mam nadzieję, że nasze materiały pomogą Ci wejść w świat elektroniki. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

(edytowany)

Cześć

Od zawsze rajcowała mnie elektronika. Te cuda: działa - nie działa 😉 świeci - nie świeci. I to wszystko za dotknięciem, albo jakoś tak samo działało. Pasjonujące. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim i sobie życzę.

Edytowano przez Fobos
  • Lubię! 2

Witam Wszystkich tu zgromadzonych,

Mam na imię Grzegorz i od 48 lat kręcę się po tym łez padole. Wiele lat zajmuję się elektroniką i wciąż staram się uczyć nowych rzeczy. Zaczynałem w WZT, Polonie, Elwiku  i kilku innych firmach. Trafiłem tutaj, bo chcę zrozumieć świat STM32 i zasady programowania.

Pozdrawiam!

• Lubię! 2

@Fobos witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką 🙂

@Amigoos cześć Grzegorz, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasz kurs STM32L4 będzie pomocny. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

Witam wszystkich 😄  ,

Nazywam się Oliwier i mam jeszcze na tą chwilę 17 lat . Jestem na 3 roku technikum o profilu automatyki. Od dziecka interesował mnie temat elektroniki czy programowania, ale nigdy nie udało mi sie go jakoś rozwinąć, aż do teraz gdy poznałem wielu ludzi i znalazłem o wiele więcej zasobów do rozpoczęcia i kontynuowania pasji na maksa.

• Lubię! 1

Cześć

Mam na imię Artur. Lubię matematykę i elektronikę.

Teraz prację nad Arduino UNO. 😀

Pozdrawiam

• Lubię! 2

Witam. Świeżak w temacie elektroniki, chociaż pesel konkretny 😉 W wieku 50 lat postanowiłem zacząć przygodę z elektroniką bo... mam klasyki z PRL-u i nikt mi nie chce tego naprawiać a że to montaż tylko przewlekany to mam nadzieję, że dam se radę.

Krzysztof

• Lubię! 2

@redvbl cześć Artur, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce 🙂

@cipun1 cześć Krzysztof, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności. mam nadzieję, że nasze materiały będę pomocne!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...