Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć jestem Tomek z Warszawy. Pracuje z drewnem. Zajmuje się renowacją tarasów. Kurs kupiłem sam dla siebie żeby się rozwijać i poznać coś nowego. Planuję zrobić pozwolenie radiowe w przyszłym. Mam 35 lat. Ave

• Lubię! 1

Witam

Mam na imię Grzegorz.

Otrzymałem w zestawie do nauki lutowania kod i znalazłem się tutaj. Potrzebuję zrobić dzielnik napięcia i stąd od razu pytanie, w którym dziale pytanie z tym związane mogę zadać?

Pozdrawiam

Dobra robota z tą platformą Forbot!

• Lubię! 1

Cześć 😃😃😃 nazywam się Mateusz i mam 10 lat. Moje zainteresowanie elektroniką wzieło się z książki o elektronice. Tak mnie to zainteresowało że cały czas oglądaliśmy ze szwagrem różne kursy. Dostałem kurs elektroniki Forbota na urodziny.🎂

• Lubię! 1

@Kredek1957 witam na forum 🙂 Ciekawy życiorys, zachęcam do stałej aktywności na forum i dzielenia się wiedzą!

@kamerat witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne i zrozumiesz elektronikę w praktyce. Doskonale Cię rozumiem - wiem, że szkolna teoria nie zachęca 😉 

@Socrat witam na forum i zachęcam do regularnej aktywności. Może pochwalisz się jakimiś swoimi projektami DIY?

@dawve witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało!

@Piotr_73 cześć Piotr, witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasz kurs STM32L4 będzie pomocy 🚀

@binsswanger cześć Bartłomiej! Życzę owocnych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj na forum - chętnie pomożemy!

@Skieras cześć Tomasz, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@almurik cześć Piotr, ciesz się, że zdecydowałeś się dołączyć do forum 🚀

@Deka cześć Paweł, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne - w razie problemów pytaj na forum!

@Gesio cześć Grzegorz, witam na forum 🙂 Jeśli chodzi o dzielnik napięcia to zerknij najpierw do kursu elektroniki: https://www.youtube.com/watch?v=t8oVIbg-lRA

@MatiT cześć Mateusz, witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasz kurs będzie pomocny. Jeśli kurs podstaw elektroniki będzie za trudny to sprawdź nasz kurs micro:bit'a, który był pisany z myślą o młodszych czytelnikach » https://kurs.forbot.pl/microbit

• Lubię! 1

Cześć wszystkim, jestem Krystian, mam 28 lat. Tworzę aplikacje webowe, natomiast od jakiegoś czasu poszukiwałem czegoś nowego w co mógłbym wsiąknąć - no i znalazłem! Świetne miejsce i dużo ciekawej wiedzy. 
Pozdrówki! 

• Lubię! 1

Marcin, lat 36. Trochę się bawiłem w lutowanie i elektronikę w czasach nastoletnich, ale od tego czasu nie miałem lutownicy w rękach, więc na początek trzeba będzie sobie odświeżyć podstawy :). 

• Lubię! 1

Cześć, nazywam się Natalia. Mam 33 lata i z zawodu jestem ekonomistą. W tym roku szkolnym, bo od 4 września 😄, zamierzam uczyć się elektroniki. Na razie próbuję, może w przyszłości rozwinie się w to coś poważniejszego. Czas pokaże. Na razie życzę sobie i wam miłej zabawy. Pozdrawiam.

• Lubię! 1

Cześć,

Konrad lat 33 😉 na życie zarabiam pisząc kod backendowy. 

Zawitałem tutaj bo elektronika ominęła mnie w życiu a poprzez jej naukę mogę połączyć za równo prace manualne jak i intelektualne co bardzo mnie ciekawi.

pozdrawiam serdecznie

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...