Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Jestem emerytem inżynierem. Mam 76 lat. Moim zawodem była automatyka przemysłowa i informatyka. W ciągu mojego życia zawodowego i rodzinnego nigdy nie miałem czasu na zabawę elektroniką - zawsze to była praca z elektroniką, komputerowymi układami sterowania i oprogramowaniem. Jednym słowem praca a nie zabawa. Wiele razy zabierałem się do tej zabawy. Fakt, że piszę ten tekst znaczy dużo a mianowicie, otwierając się przed wami młodymi konstruktorami, muszę do sprawy podejść ambicjonalnie. Muszę za Wami nadążać,  podziwiając Wasz zapał i wiedzę.

Wasza wiedza i doświadczenie wzbudza podziw i respekt. Życzę Wam systematyczności w pogłębianiu tej wspaniałej wiedzy traktując ją jak dobrą zabawę, która w przyszłości może stać się Waszym zawodem. Bawić się zawodowo to marzenie niejednego człowieka. Nigdy nie odpuszczajcie. Serdecznie gratuluję twórcom tego kanału za dobrze opracowane tematy (kursy). Z poważaniem Mars47.

Edytowano przez Treker
Połączenie dwóch wiadomości.
  • Lubię! 2

Witam wszystkich, jestem emerytowanym budowlańcem i postanowiłem "przebić"  Jerzka wpis ze środy o 19 ;05. Mam 77 lat i nie czuję się "starym dziadkiem".  Jak mówi Młody Technik, (którego wciąż czytam "ciekawi świata żyją dłużej" ), tzn. ze mam jeszcze trochę czasu aby łyknąć trochę elektroniki. A może mnie ktoś "przebije" ?.

Pozdrawiam

• Lubię! 2

@Mars47 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności. Miło słyszeć, że nasze materiały są ciekawe!

@janpiotr12 witam na Forbocie. Cieszę się, że ostatnio do naszej społeczności dołączają coraz starsi użytkownicy 🙂

@januszs0 cześć Janusz, witam na Forbocie 🚀

Witam,

Rafał 40 w tym roku :) mam nadzieję, że słomiany zapał zmieni się wreszcie w pasję, którą będę rozwijał dłuższy czas. Coś tam już w temacie wiem, gdyż jestem po technikum energo-elektronicznym. Pozdrawiam wszystkich. 

• Lubię! 2

Witam, nazywam się Kuba, mam 25 lat, studiuję Elektrotechnikę na AGH. Elektroniką interesuję się od liceum. Pisałem już programy na Arduino, a teraz zaczynam naukę STM32L4 z Forbot. Na "Forbota" trafiłem szukając różnych kursów związanych z elektroniką oraz programowaniem.

• Lubię! 2

@Yogo83 cześć Rafał, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne 🙂

@Kuba_3737 cześć Kuba, witam na forum 🙂 Życzę udanych eksperymentów z STM32L4 w praktyce 🚀

Cześć,

mam na imię Przemek i od jakiegoś czasu rozwijam swoje umiejętności w druku 3D. Podczas przeglądania projektów trafiam na bardzo dużo rozwiązań łączących drukowanie oraz elektronikę, dlatego postanowiłem dowiedzieć się coś więcej.

Witam wszystkich!

• Lubię! 2

Cześć wszystkim, obecnie uczęszczam do szkoły podstawowej i chciałbym nauczyć się czegoś w zakresie elektroniki i programowania. Mam nadzieję, że z pomocą tego forum oraz kursów, będzie to łatwiejsze.

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...