Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@paserotto7 witam na forum 🙂 Elektronika świetnie łączy się z Twoimi zainteresowaniami - mam nadzieję, że uda Ci się opanować potrzebną do tego wiedzę. Powodzenia

Cześć,

Nazywam się Bartosz z zawodu jestem informatykiem. Moje pierwszy arduino oddałem mojemu chrześniakowi i postanowiłem, że poprowadzę, oprócz różnych gier i zabaw, zajęcia z elektroniki w przedszkolu (i zakupiłem nowy zestaw) 😉 

• Lubię! 1

Mam sporo lat i na razie pozostawię to dla siebie (na razie). Elektronika interesuje mnie od dawna ale od dawna nie mam dla niej czasu. Teraz podjąłem kolejną próbę zainteresowania się elektroniką i przypadkowo znalazłem wiele darmowych kursów, pierwszy z nich przerobiłem i zamierzam iść dalej. Co z tego będzie zobaczymy. Chcieć to móc. 

Do usłyszenia.

Pozdrawiam
Piter100

• Lubię! 1

Witam.

Dziękuję za przyjęcie do zacnego grona 🙂

Interesuję się arduino oraz robotyką, choć ostatnio moje hobby rozszerzyło się o astrofotografię (trochę nie to forum :).

Mam nadzieję znaleźć dużo przydatnych informacji z zakresu robotyki.

Pozdrawiam
Mariusz

• Lubię! 1

Cześć wszystkim!

Mam na imię Mirek, i mam 31 lat. Pracuję jako tester wyrobów elektronicznych, i mając do czynienia z elektroniką na co dzień, chcę bardziej zgłębić tą dziedzinę.

Więc nabyłem odpowiedni kurs Forbota, i zaczynam przygodę 🙂

Serdecznie pozdrawiam!

• Lubię! 1

@Rome witam na Forbocie 🙂

@Piter100 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Mordel witam na forum, mam nadzieję, że nasze kursy elektroniki będą pomocne - powodzenia!

@MarysM cześć Mariusz, witam na Forbocie! Na pewno znajdziesz u nas coś ciekawego również w temacie astrofotografii 🙂

@mcdenko cześć Rafał, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

@piotrplata218 cześć Piotrek, życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce - w razie problemów pytaj śmiało na forum!

@remikp witam na Forbocie!

@Miros cześć Mirek, witam na forum! Mam nadzieję, że kursy będą pomocne. W razie problemów pytaj na forum 🙂 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...