Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@rperz witam na forum - faktycznie tempo wysokie, mam nadzieję, że elektronika zagości w Twoim życiu na dłużej 🙂

@Preskaler raz jeszcze witam na Forbocie 🙂

@Telioner miło słyszeć, że Forbot Ci się podoba - życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@Krzychu1995 cześć Krzychu, witam na forum 🙂 Zachęcam do stałej aktywności na forum!

@juncek cześć Bartek, jeśli chcesz poznać elektronikę w praktyce to trafiłeś w dobre miejsce - powodzenia!

@MateuszSkora cześć Mateusz, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@DemoMajster cześć Tomek, witam na forum. Elektronika to ciekawe hobby - mam nadzieję, że się wciągniesz 🚀

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć! 😄 

Mam na imię Natalia, mam 20 lat. Z wykształcenia jestem technikiem grafiki i poligrafii cyfrowej. Zestawy elementów do kursów znalazłam na Allegro, a że lubię nabywać nowe umiejętności, które mogą mi się przydać lub sprawić przyjemność, kupiłam kurs podstaw elektroniki na poziomie I. Nie miałam z elektroniką ani tematami z innych kursów większej styczności poza tworzeniem rysunków technicznych i korzystaniem parę razy z programu AutoCAD w szkole, dlatego mam nadzieję, że uda mi się w tym jakoś odnaleźć. 

Dziękuję za cukierka, który przyjechał razem z zestawem. Niestety było tak gorąco, że się roztopił i przykleił do kartonu. 😅

Edytowano przez JuicyKasztan
  • Lubię! 1

@emilozo witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Tra113 cześć, witam na Forbocie!

@JuicyKasztan witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką, mam nadzieję, że kurs będzie pomocny. Powodzenia 🍬

@adaskamykowsk cześć Adam, witam na Forbocie - zaczynałem w Twoim wieku. Powodzenia!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...