Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Witajcie.

Mam na imię Adam i na koncie 46 zimę. Z wykształcenia jestem elektrykiem a z zainteresowania: modelarzem, graczem analogowym i cyfrowym, próbuję swoich sił w druku 3D (właściwie to dopiero kupiłem swoją pierwszą drukarkę i jeszcze nie mam jej w domu 😆 Bambu Lab A1 Combo). To ostatnie właśnie doprowadziło mnie na to forum. Mam nadzieję na potężną dawkę wiedzy i wskazówek. Obiecuję że będę "brał" i "dawał" wiedzę i nie mam w zwyczaju wypowiadać się na tematy na które nie mam nic mądrego do powiedzenia - w skrócie nie będę zaśmiecał tego forum.  

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowano przez AdaSzo
  • Lubię! 1

@AdaSzo cześć Adam, witam na forum! Bambu Lab A1 Combo to dobry wybór - będziesz zadowolony. Musisz się tylko uzbroić w cierpliwość, bo drukarki te są teraz ciężko dostępne 😉

• Lubię! 1

Uzbrojony już jestem, bo wczoraj zakupiłem a pobawię się dopiero 30 stycznia 2026 roku. 

Na polskim rynku nowy egzemplarz na chwilę obecną nie dostępny. 

Cześć! Po wielu latach postanowiłem wreszcie porządnie nauczyć się podstaw elektroniki i zacząć majstrować w wolnym czasie. Zaczynam od kursu podstaw elektroniki, żeby uporządkować wiedzę i połatać ewentualne dziury w wiedzy ze studiów, a docelowo chcę poćwiczyć z Arduino, STM i ESP. Pozdrawiam towarzystwo!

• Lubię! 2

Czesc wszystkim. Zainteresowałem sie elektronika dzieki Arduino. Jestem już po ukończeniu 1 poziomu podstaw elektroniki. Następnie 2 poziom podstaw elektroniki i zestaw do techniki cyfrowej czeka juz w kolejce. Chciałbym przede wszystkim zrozumiec jak działają podstswowe urzadzenia wykorzystywane na codzien

• Lubię! 2

Cześć! Emil, inżynier informatyki z tej strony 😉 W końcu nadszedł czas na uporządkowanie wiedzy o elektronice - mam nadzieję, że złapię bakcyla i później przyjdzie kolei na Arduino i inne ciekawe projekty!

• Lubię! 1

Witam wszystkich, nazywam się Daniel. Moim zainteresowaniem jest majsterkowanie. Pod choinkę od żony dostałem kurs podstaw elektroniki z czego bardzo się ucieszyłem. Zamierzam poszerzyć moją wiedzę w tym zakresie i dobrze się bawić przy tej nauce.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w 2026 roku.

• Lubię! 1

@Midas1249 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@ekloda witam na forum! Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🚀

@borabora witam na Forbocie, miło słyszeć!

@Mexu92 cześć Daniel, witam na Forbocie! Elektronika to ciekawe hobby, mam nadzieję, że się wciągniesz 🙂

@adafil witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@Budowniczy20 cześć Leon, witam na Forbocie 🚀

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...