Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam serdecznie wszystkich nowych na forum - @Vixmoon i @szlifierka.

Powiem Wam, że nie mogliście wybrać lepszego miejsca na start. Kurs Elektroniki jest tu napisany tak że każdy wszystko w lot zrozumie, a gdyby jednak coś sprawiło Wam trudność wyślijcie mi wiadomość, a w miarę możliwości pomogę.

Pozdrawiam

Sebastian

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć wszystkim! Mam na imie Damian, mam 34 lata i jestem nowy w tym świecie elektroniki. Zaczynam totalnie od zera i jestem po pierwszym kursie. Z zawodu jestem mechanikiem i to przy tym najwiecej w życiu sie bawiłem. Narazie pierwszy kurs mnie wciągnął i jade z drugim:) musze zaznaczyć, że te wasze kursy to mega topka! Chcialbym w przyszłości umieć diagnozować elektronike i może lizne jeszcze andurino bo wygląda ciekawie 🙂

Pozdrawiam serdecznie

Edytowano przez Damianek
  • Lubię! 1

Witam, mam na imię Michał, mam 42 lata, majsterkowaniem, drukiem 3D, oraz elektroniką interesuję się od dawna, jakkolwiek na co dzień zajmuję się czymś zupełnie innym 🙂 Stwierdziłem, że pora nadrobić zaległości w podstawach, żeby móc zacząć tworzyć samemu bardziej złożone projekty 😉 Liczę, że w przyszłości znajdę również czas na kursy związane z Arduino 🙂 Pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 1

@Damianek cześć Damian, witam imiennika forum 🙂 Miło słyszeć, że kursy Cisię podobają - powodzenia w dalszej nauce!

@Milo84 cześć Michał, witam na Forbocie - życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce.

@Adam2137 witam na forum!

salut wszystkim scalonym mocą tego forum,

mam 23 lata i jestem nowy w świecie elektroniki, kiedyś chwilę pracowałem przy lutowaniu elementów oświetleń ledowych, aktualnie zajmuję się naprawą maszyn do kręgli - innymi słowy majsterkowanie zawsze było ze mną i nie wyobrażam sobie nie wykonywać prac manualnych. Mógłbym określić się jako osoba, która lubi wiedzieć co w trawie piszczy i  "jak to jest zbudowane" dlatego elektronika zawsze była gdzieś u mnie z tyłu głowy jako mało osiągalne zagadnienie które jednak przyciągało moją uwagę; nie mogłem być w większym błędzie, ponieważ forbot w roli elektronicznego niemalże bóstwa uchyla rąbka tajemnicy śmiertelnikom takim jak ja w uczciwej cenie (za darmo). I tak wir zdarzeń: odkrycie kursów forbota online --> zakupienie zestawu do ćwiczeń praktycznych --> chęć zarejestrowania zestawu, doprowadziła mnie właśnie w to miejsce w czasoprzestrzeni gdzie piszę swój powitalny post na tym forum. Za chwilę rozpocznę swą pierwszą podróż w celu zgłębienia króliczej nory.

pozdrawiam wszystkich głodnych wiedzy

Dudi

• Lubię! 1

Witam. Mam na imię Kamil. Delikatnie zainteresowałem się ostatnimi czasy elektroniką. Wyjątkowo długo ciągnie mnie w tym kierunku, stąd też postanowiłem zacząć od podstaw tak jak należy. Postaram się przestrzegać tu wszystkich reguł, lecz za błędy proszę wybaczyć, gdyż z nawykami ciężka jest walka.
Z zawodu pracuję na cmentarzach. Moją pasją od małego jest motoryzacja a szczególnie zabawa w elektronikę akurat. Od czegoś muszę zacząć 🙂

• Lubię! 1

Cześć! Mam na imię Jacek, mam 30 lat i właśnie zaczynam przygode z kursem Elektroniki I i Kursem Arduino. Jestem totalnym laikiem i nie wiem nic o tym świecie, jednak zawsze mnie on ciekawił, tylko brakowało pomysłu jak się do tego zabrać i skąd czerpać wiedzę. Liczę, że wybrane kursy to dobry kierunek 🙂

Na codzień pracuje jako Account manager sprzedając rozwiązania Google.

• Lubię! 1

Witam wszystkich. Na imię mam Artur. Mam już ponad 60. Ale ciągle coś odkrywam nowego w elektronice moim hobby. Buduje również z dziećmi modele, drony itp. pozdrawiam 

• Lubię! 1

Cześć.

Bardzo lubię oglądać filmy na YT z różnych napraw sprzętów elektronicznych.

Zacząłem lutować proste zabawki DIY z gotowych dostępnych zestawów.

Widzę, że te zabawki działają... a teraz chciałbym się dowiedzieć dlaczego właściwie one działają.

Znalazłem tutaj różne kursy i już zabieram się za czytanie.

• Lubię! 1

W ten świąteczny dzień witam na forum Wszystkich Nowych: @Damianek, @Milo84, @Adam2137, @bodorka, @scalony, @1375992  miło wiedzieć, że nie jestem ostatnim który dołączył i że liczba użytkowników stale rośnie.

A skoro o świątecznym dniu mowa to....

Wielkanoc jest jak ludzka droga.

Nikogo nie omijają Wielkie Piątki smutku,

Wielkie Soboty nadziei, ale i Wielkie Niedziele radości.

Wielkanoc jest jak nasze życie.

Niekiedy pełne bólu, czasem zwątpienia, lecz jakże często niewypowiedzianego szczęścia.

Wielkanoc jest pochwałą życia.

Tego rodzącego się do trwania, dobrobytu, wybaczania, spełniania marzeń i do miłości.

Takiej przyszłości i takiego przeżywania wraz z rodziną i przyjaciółmi ciepłych Świąt Wielkanocnych życzę Wam Wszystkim - Wszystkim członkom społeczności Forbot.pl

Pozdrawiam

Sebastian.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...