Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim.

Jestem totalnym żółtodziobem, który z elektroniką nie ma wspólnego absolutnie nic, ale mam zamiar to zmienić. Mam nadzieję, że zdobyta tutaj wiedza i umiejętności otworzą przede mną nowe możliwości w pracy i nie tylko.

Zestawy zakupione, czas brać się do nauki.

Pozdrawiam.

• Lubię! 2

@abu5 witam serdecznie 🙂 

@Piter0 również witam serdecznie, fajnie że znalazłeś czas na elektronikę. Powodzenia! 

@Causemoss witam serdecznie 🙂 w takim razie masz spore wyzwanie, w razie problemów śmiało pytaj, postaramy się pomóc.

Witam, mam na imię Szymon, mam 24 lata. Na co dzień zajmuję się elektryką  (głównie przemysłową). Trafiłem tutaj poprzez zainteresowanie Arduino i rozpoczęcie Forbotowego kursu Arduino. :) I mam nadzieję, że sie czegoś naucze i zostane tu z wami na dłużej!

• Lubię! 1

@komspid witam serdecznie 🙂 fajnie, powodzonka!

@Djfaraon witam Szymonie na naszym forum 🙂 to dobrze trafiłeś, w kursie na pewno zdobędziesz podstawy i trochę więcej. W razie problemów pisz na forum 😉 

• Lubię! 1

Cześć!

Miło mi dołączyć do forum 🙂

Na co dzień siedzę w bazach danych, a w ostatnim czasie kiedy tylko mogę próbuję zgłębiać tematy związane z Arduino i Raspberry 🙂

To wciąga 😉

• Lubię! 1

@xillo witam serdecznie na forum 🙂 

54 minuty temu, xillo napisał:

Na co dzień siedzę w bazach danych

To będzie Ci łatwiej - zawsze jest to doświadczenie w sprawach technicznych. W razie problemów pytaj na forum.

Witam, z wykształcenia chemik, zawodowo informatyk, hobbistycznie elektryk i majsterkowicz. Obecne chciałbym pogłębić i poszerzyć swoją bardzo podstawową wiedzę dotyczycącą elektroniki, w przyszłości chciałbym pobawić się drukiem 3D.

• Lubię! 1

@paco52327 witam serdecznie 🙂 

@tomsar witam Tomku na naszym forum 🙂 Dobrze, że się przywitałeś. Zdajemy sobie sprawę, że projekt ten jest wyzwaniem dla nauczycieli więc zachęcam do lektury kursów na blogu i tematów poruszanych na forum. Pozdrawiam!

@superchem również witam serdecznie. Z tego co piszesz to masz sporo zainteresowań 🙂 Powodzenia w ich rozwijaniu!

Witam Wszystkich razem i Każdego z osobna !

Chciałem się z Wami przywitać. Mam na imię Marek, wiek ... powiedzmy 50+ 😀. Zacząłem trochę - typowo hobbystycznie - "bawić" się z Arduino a ostatnio z Teensy. Lutownica też nie jest mi obca jak i drukarka 3D. Mam nadzieję, że nie zasypię Was głupimi i bezsensownymi pytaniami a dzięki Waszej cierpliwości i informacjom, pogłębię swoją wiedzę.

To na koniec życzę Wam wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz ... pieniędzy !

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...