Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Lession72 witam serdecznie 🙂

@rk75 witaj Robercie na naszym forum 🙂 

@miniocha1206 powodzenia w przerabianiu kursu. Ogniwa litowe są dość niebezpieczne, lepiej uważaj. Trzymamy kciuki 🙂 

@adam_awizen witam Adamie na naszym forum 🙂 współczesna elektronika ma wiele wspólnego z programowaniem, myślę że dla Ciebie to będzie to!

@saltev witam Cię Wojtku na naszym forum 🙂 masz bogate doświadczenie, fajnie że napisałeś coś o sobie. Jak nie uda Ci się znaleźć odpowiedzi to śmiało pytaj na forum, postaramy się pomóc. 

@tkz21 witam Tomku na Forbocie 🙂 

20 godzin temu, tkz21 napisał:

Życzę Wszystkim dużo radochy, jaką dają własnoręcznie wykonane, działające projekty, choćby te najprostsze, ale swoje

Zgadza się, nawet drobiazgi dają dużo radości. Te większe projekty też, ale skomplikowanie potrafi przytłoczyć i potrzeba dużo samozaparcia.

Fajnie że tu trafiłeś 🙂 Piszesz, że masz kilka projektów, może napisz o nich kilka słów w dziale DIY.

Witam wszystkich, postanowiłem uprzyjemnić sobie czas i eksperymentować z elektroniką zakupiłem do tego 2 zestawy do podstaw elektroniki. Mogę teraz bez większych przeszkód zbudować jakiś fundament rozumowania elektroniki. Dziękuje i pozdrawiam. Michał

Nazywam się Andrzej, mam 29 lat, ukończyłem Informatykę 3 lata, ostatnio mnie wciągnęła elektronika, choć miałem na studiach do czynienia z techniką cyfrową, teraz będę miał okazję poznać praktycznie. Chciałbym nauczyć się niedalekiej w przyszłości programowania mikrokontrolerów.

• Lubię! 1

Witam Wszystkich. 

Mam na imię  Kamil i raczkuję w temacie arduino i raspberry. Mam nadzieję poznać tu osoby zapalone tym tematem i skorzystać z pomocy bardziej doświadczonych kolegów  i koleżanek 😀

• Lubię! 1

Cześć!

Mam na imię Tomek. Ostatnio zacząłem przygodę z elektroniką.
Ogólnie interesuję się przeróżnymi dziedzinami. Lubię sie uczyć nowych rzeczy.

Pozdrawiam Wszystkich!

• Lubię! 1

Witam wszystkich,

Nazywam się Konrad i od ponad 20 lat interesuje się programowaniem. Od kliku lat bawiłem się z atmegą, następnie przyszła kolej na arduino i obecnie rspberry pi. Postaram się włączyć w pomoc naszej społeczności.

Pozdrawiam

• Lubię! 1

@symeon witam Tomku na naszym forum 🙂 fajnie, że masz wiele zainteresowań, zachęcam Cię do dalszej aktywności na forum.

@kopa również serdecznie witam Konradzie na forum 🙂 

22 godziny temu, kopa napisał:

Postaram się włączyć w pomoc naszej społeczności.

Super, cieszymy się!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...