Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, mam na imię Patryk, niebawem 33 lata. Majsterkowanie to moja pasja od 14 roku życia,  na Forbot startuję z pakietem Arduino lev. 2 🙂 zobaczymy co z tego wyjdzie, ambicje są duże 😉 obecnie chciałbym zgłębić temat adresowalnych ledów by mój nowy pececik cieszył oko nie tylko swoją mocą 🙂 Pozdrawiam wszysttkich forumowiczów!

• Lubię! 2

Cześć wszystkim,

mam na imię Adam. Studiuję fizykę i dotychczas elektrony interesowały mnie tylko od strony ścisłej teorii. Ostatnio jestem zaangażowany w projekty o charakterze bardziej eksperymentalnym i mocno odczułem brak wiedzy praktycznej. Zaczynam właśnie wasz kurs elektroniki i mam nadzieję wciągnąć się na dłużej!

Pzdr!

• Lubię! 2

Witam. Mam na imię Andrzej.Mam 56 lat.  Elektroniką zajmuje się zawodowo od 30 lat. Chciałbym poznać bliżej świat komputerów od strony oprogramowania i dlatego zainteresowałem się Raspbery PI. 

• Lubię! 2

@olliebaangg, cześć! Powodzenia w nauce Arduino. Koniecznie pochwal się później efektem swoich prac 🙂

@Peanutbutter249, cześć! Powodzenia w nauce elektroniki. Zachęcam do stałej aktywności!

@ADCH, cześć! Cieszę się, że nasze materiały są pomocne. W razie problemów pytaj śmiało 😉

Cześć, 

Nazywam się Paweł. Trafiałem do was już wcześniej jako czytacz. Elektronika interesowała mnie od dziecka ale życie się tak potoczyło, że nasze drogi się rozeszły. Po wielu latach powoli odbudowuję tę miłość. Pozdrawiam wszystkich. 

• Lubię! 2

Witam,

Na imię mam Grzegorz. Trafiłem tu głównie z powodu samouczka do Arduino ale moją uwagę przykuły inne kursy. Dlatego stwierdziłem dlaczego by na początek nie odświeżyć sobie podstaw elektroniki i ugruntować wiedzę.

Pozdrawiam wszystkich na forum.

• Lubię! 2

Witam wszystkich,
Mam na imię Irek jak zresztą z nicku wynika i mam 25 lat.
Majsterkowicz / Samouk
Ukończone do tej pory szkoły czy zawód zupełnie nie związane z elektroniką. 
Trafiłem na kurs szukając w internecie prezentów dla bliskich a niespodziewanie znalazłem coś dla siebie. 
Jestem już po pierwszym i w połowie drugiego kursu elektroniki.
Do tej pory nie sądziłem że cokolwiek aż tak mnie zaabsorbuje do tego stopnia by codziennie spędzać na nauce przynajmniej 30min.
Mam nadzieje że zaowocuje to ciekawymi projektami z mojej strony :D 
A co do kursów to są napisane naprawdę ciekawie i potrafiące zachęcić do nauki :)

Cieszę się że mogę być częścią tak fajniej społeczności :) 
Pozdrawiam wszystkich :) 

• Lubię! 2

@IrekM, cześć Irek, witam na forum! Powodzenia w nauce elektroniki, bardzo się ciesze, że nasze materiały są pomocne 🙂 Zachęcam do stałej aktywności na forum!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...