Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@kands cześć Piotr, witam na forum - bardzo się cieszę, że kursy są pomocne! Powodzenia w eksperymentach z elektroniką, w razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

Cześć!

Mam na imię Paweł, mam 49 lat, mieszkam od 20 lat w Warszawie. Pod koniec szkoły podstawowej i w liceum interesowałem się hobbystycznie elektroniką, ale na dość amatorskim poziomie. Zresztą były to czasu końca PRL, nie było wtedy takich możliwości, jak obecnie. Elektronikę porzuciłem na rzecz komputerów, teraz do niej wracam (ale często wciąż brakuje mi na nią czasu). Chcę się nieco podszkolić, zacząłem od kursów Forbota i kompletacji przydatnych podzespołów.

Pozdrawiam wszystkich

• Lubię! 2

@Pablo_Wawa Cześć Pawle, witam Cię serdecznie na forum 🙂 Powodzenia w realizacji zadań z kursów, zadania są na tyle krótkie, że nie powinieneś mieć problemu z wygospodarowaniem na nie czasu - nawet kilka minut w przypadku podstaw elektroniki to całkiem sporo.

Witam serdecznie  wszystkich forumowiczów,mam 57 lat, moja pasja to audio.Przymierzam się do budowy wzmacniacza lampowe go projektu Reduktora Szumu. Zanim zaczne chciałbym skorzystać z proponowanych kurów i wiedzy.

• Lubię! 2

Cześć,

Mam na imię Marek. Zaciekawiły mnie Wasze kursy dotyczące Arduino i Raspberry. Świetna robota. Elektronika interesowała mnie zawsze. Dzięki Arduino i malince mogę rozwijać swoje zainteresowania. Pozdrawiam Wszystkich na forum

• Lubię! 2

@Wojtek7 witam na forum! W takim razie życzę powodzenia w nauce elektroniki 😉 Pochwal się później jak wyszedł wzmacniacz!

@markzuk cześć Marek, witam na forum! Cieszę się, że kursy są pomocne. Życzę udanych eksperymentów z Arduino i RPi!

(edytowany)

Witam wszystkich mam na imię Grzesiek. Od dziecka interesowała mnie elektronika, jednak nie rozwijałem się w tym kierunku... Dzięki tym kursom wreszcie rozwinę swoje zainteresowania 😊

Edytowano przez Gregor1984
  • Lubię! 2
(edytowany)

Witam,

Mam na imię Albert, mam 33 lata. Elektroniką interesowałem się jak byłem dzieckiem, teraz praktycznie uczę się wszystkiego od zera, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

Pozdrawiam.

Edytowano przez Virroo
  • Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...