Skocz do zawartości

Jak usunąć swoje konto z tego portalu

Faramir

Pomocna odpowiedź

ktoś poradzi jak to zrobić ?

Nie żeby to wyszło od admina a le żeby było  że Ja rezygnuje  .

Tu podkreśle fakt . aby było widoczne iż konto zostało usunięte z woli usera .

Bo chce to zrobić , to forum nie jest dla mnie .

Edytowano przez Faramir

Obawiam się że musisz do administratora napisać prośbę o usunięcie profilu. Wiele portali ma zblokowaną możliwość usunięcia profilu. Prawnie masz taką możliwość więc pisz do admina .

@Faramir Można też po prostu przestać pisać, w końcu każdy ma prawo zmienić zdanie i może konto jeszcze się przyda. A to że forum nie jest dla każdego... coś w tym jest.

Ja tylko zacytuję powiedzenie "Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś osłem to ją zignoruj, jeśli dwie osoby mówią ci ze jesteś osłem to je zignoruj. Jednak jeśli pięć osób mówi ci że jesteś osłem to idź i kup sobie siodło..." - tak do przemyślenia

• Lubię! 3
  • Nie zgadzam się! 1

(edytowany)
4 minuty temu, Elvis napisał:

@Faramir Można też po prostu przestać pisać, w końcu każdy ma prawo zmienić zdanie i może konto jeszcze się przyda. A to że forum nie jest dla każdego... coś w tym jest.

Ja tylko zacytuję powiedzenie "Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś osłem to ją zignoruj, jeśli dwie osoby mówią ci ze jesteś osłem to je zignoruj. Jednak jeśli pięć osób mówi ci że jesteś osłem to idź i kup sobie siodło..." - tak do przemyślenia

generalnie zgadzam się .ale jeśli 10 osób mówi ci że jesteś osłem a ty wierzysz w to co robisz i to w co wierzysz działa to?

trzeba się ewakuować z tego towarzystwa .!!!!!

Czyli pozostanie mi poprostu odejście w milczeniu …..

I to właśnie czynie .

Edytowano przez Faramir

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Ewakuuj się jeśli masz słabą psychikę . Żyjąc z ludźmi musisz krakać tak jak oni . Prawnie masz prawo do własnego zdania, ale każde forum ma swoje prawa i jeśli adminowi nie podpadasz to możesz pisać co chcesz, ale jeśli ktoś Cię minusuje to trzeba się zastanowić po co ja się udzielam w temacie jeśli nie mam racjonalnego doświadczenia z danym tematem. Ja na początku też miałem problem z tym forum że mi odpowiadali idź doucz się doczytaj, czyli wychodziło na to że do niczego to forum bo i tak muszę sam szukać bez pomocy która by efekt przyśpieszyła. Trochę przeczytałem postów, torchę materiałów. Przeglądam datasheet i robię swoje układy, a na tym forum nie dostałem żadnej merytorycznej wskazówki (prócz kilku tematów - parę osób miało o tym pojęcie), tylko to co wyczytałem mi się przydało z innych tematów . Możliwe że jest mało osób i przez to forum kuleje, ale też nie ma co popadać w jakieś wewnętrzne rozterki że coś ze mną nie tak . Każdy ma prawo się mylić i nawet najbardziej doświadczony członek forum może się mylić, ale zawsze osoba która już coś przeszła z danym tematem będzie w stanie merytorycznie podpowiedzieć . Dlatego jeśli ktos zakłada temat a ja nie wiem nic o tym nie udzielam się. Jeśli wiem i jestem pewny tego , czytając datasheet, tworząc własny ukłąd programując go, badając przy tym mając podstawową wkiedzę z elektroniki/programowania czy innej tutaj dziedziny wtedy jestem w stanie coś podpowiedzieć. Tak to czytam co mnie interesuje , a użalanie się nic Ci nie da . Faktem jest też że można by troszkę łagodniej niektóre docinki , ale no mentalności Polaka nie zmienisz , trzeba się przyzwyczaić lub iść na zagraniczne forum .

Edytowano przez daniel89
  • Lubię! 1

5 godzin temu, Faramir napisał:

ktoś poradzi jak to zrobić ?

...

Bo chce to zrobić , to forum nie jest dla mnie .

Cześć,

pisałeś, że chcesz się nauczyć programować w C, i co teraz poddasz się na początku drogi? Nikt nie neguje, że możesz mieć wiedzę na różne tematy z elektroniki, tylko niepotrzebne były wulgaryzmy i czepianie się Marka, który jest najbardziej doświadczonym elektronikiem na tym forum. On po prostu merytorycznie omawiał temat (jak zawsze zresztą}, a Ty sobie ubzdurałeś, że ma coś personalnie do Ciebie. Wyrobienie prestiżu na forum wszędzie działa podobnie (na innych forach jest tak samo): najpierw zaczynam od drobnych tematów zbiorę trochę punktów (staram się wyłącznie udzielać merytorycznych odpowiedzi). Gdy ludzie na forum już mnie trochę poznają i zaakceptują można sobie pozwolić na "trochę więcej" *i tu podkreślam (trochę). Najlepiej zrób tak jak Ci radził Elvis: odpocznij sobie kilka ni od pisania, a za jakiś czas zdecydujesz, czy chcesz tu pozostać, czy nie? Jeśli postawiłeś sobie plan poszerzenia swoich umiejętności to nie poddawaj się na początku tej dogi.

Pozdrawiam

4 godziny temu, daniel89 napisał:

Faktem jest też że można by troszkę łagodniej niektóre docinki , ale no mentalności Polaka nie zmienisz , trzeba się przyzwyczaić lub iść na zagraniczne forum .

Cześć @daniel89,

udzielam się na kilku zagranicznych forach dot. elektroniki i jest pod tym względem tak samo jak na Forbocie (a wydaje mi się, że jeszcze gorzej). Niestety głębsze "wejście" w elektronikę (szczególnie z programowaniem) nie jest łatwe z kilku powodów:

1) To nie są łatwe tematy - wymagana jest obszerna wiedza z kilku dziedzin

2) Trudno jest zacząć bo to wymaga poświęcenia bardzo dużej ilości czasu, aby osiągnąć taki poziom, aby móc coś wynieść np. z takiego forum jak Forbot

3) Wymagana jest w miarę dobra znajomość języka angielskiego - bo w tym języku najłatwiej znaleźć wartościowe materiały i odpowiedzi na pytania

Pozdrawiam

Edytowano przez FlyingDutch
  • Lubię! 1

W celu usunięcia konta należy wysłać taką prośbę do mnie (przez prywatną wiadomość). Konto zostanie usunięte w ciągu 14 dni roboczych od wysłania zgłoszenia. Usunięcia konta nie można cofnąć.

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.