Komentator Napisano Sierpień 6, 2019 Udostępnij Napisano Sierpień 6, 2019 Na naszym forum cały czas pojawiają się ciekawe projekty, których autorami są czytelnicy Forbota. Czy widzieliście już najnowsze DIY? Pora na listę kolejnych 10 konstrukcji. Tym razem m.in. coś dla fanów automatyki domowej, osób, które posiadają koty oraz fanów gier. Do tego ankieta, dzięki której wybierzemy najlepsze DIY. UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 6, 2019 Udostępnij Sierpień 6, 2019 Ankieta w artykule będzie dostępna standardowo przez tydzień. Zachęcam do głosowania na ulubione projekty 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 14, 2019 Udostępnij Sierpień 14, 2019 Głosowanie zostało zakończone - tym razem oddane zostało znacznie więcej głosów niż poprzednio. Wyjątkowo gadżety trafią więc do autorów 2 pierwszych DIY 😉 W związku z tym gratulacje należą się dla @lukaszd82 (za projekt: Przenośna konsola ARCADE Retropie) oraz dla @dkradke (za projekt: LaserCat - zabawka dla kota). Czekam na wiadomości prywatne z adresami, na które mam wysłać zestawy gadżetów 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ethanak Sierpień 14, 2019 Udostępnij Sierpień 14, 2019 Ponownie gratuluję - tym razem mogłem z czystym sumieniem zagłosować i cieszy mnie to, że nagrodzony został projekt który uznałem za najciekawszy! 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
lukaszd82 Wrzesień 2, 2019 Udostępnij Wrzesień 2, 2019 Witam, gadżety oczywiście dotarły. "Żaróweczka" i jojo zostały od razu przejęte przez moją córkę. Ale kubeczek i podkładka pod mysz spisują się wyśmienicie w moich rękach 🙂 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »