Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

• 4 tygodnie później...

Może tutaj ktoś pomoże, otóż podłączyłem pedały od Logitech formula force ex przez złącze rj do Arduino i po podłączeniu działał tylko pedał hamulca. Następnie podłączyłem ,,na ostro" łącząc do siebie kable i jeśli załączyłem najpierw kable hamulca to działał hamulec a jak załączyłem najpierw kable pedału gazu to działał tylko pedał gazu. Nie wiem co może być nie tak, jeśli chodzi o pedały to nie rozbierałem ich i nic nie zmieniałem w podłączeniu.

• Lubię! 1
  • 2 miesiące później...

Witam, mam skromniutkie pytanko może raczej prośbe, istnieje możliwość podglądu modelów 3D? najlepiej pliki cadowe ale stl też się bym zadowolił jeśli wogóle jest taka możliwość

• Lubię! 1

Cześć, ja też od jakiegoś czasu robiłem własną kierownicę ale przez brak czasu porzuciłem ten projekt i jedyne co na ten moment robię to staram się znaleźć jakieś na internecie i nieco ulepszyć. Jednego dnia znalazłem twój projekt i z tego co widzę używamy prawie tych samych podzespołów więc byłoby dla mnie możliwe żeby nawet nie kupując wiele rzeczy taką wykonać, dlatego miałbym kilka pytań:

-(wybacz jeżeli to gdzieś opublikowałeś, ale mi się nie udało znaleźć) czy mógłbym cię prosić o pliki do druku 3d

-listę dokładniejszą części potrzebnych typu: łożyska, pasek i sruby oraz nakrętki

-jakiś projekt albo mniej więcej wymiary tego elementu frezowanego i może wykonawce jeżeli nie robiłeś tego samemu, bo też mieszkam w rzeszowie i mógłbym skorzystać z usług tego samego aby mieć taki sam produkt

• 3 tygodnie później...
Gość Franek53421
Dnia 22.01.2022 o 23:24, kox122322 napisał:

Czy można użyć arduino pro micro?

Tylko arduino leonardo jest w stanie emulować kontroler. 

7 minut temu, Franek53421 napisał:

Tylko arduino leonardo jest w stanie emulować kontroler. 

Pro micro to taki mały leonardo, jest w stanie, następnym razem sprawdź zanim udzielisz odpowiedzi.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...