Skocz do zawartości

Nowy sklep internetowy - wiele ciekawych pozycji dla robotyki - Więcej Produktów!

Pomocna odpowiedź

Drodzy forumowicze, chcielibyśmy prosić was o pomoc w zrobieniu listy produktów jakie chcielibyście żeby się znalazły w naszym sklepie. Czego najczęściej potrzebujecie, czego brakuje, co ułatwiłoby Wam życie.

Pozdrawiam.

Ja jeszcze bym wrzucił parę gr tzn osobiście szukam od dłuższego czasu silników napędzających do dużego robota masa około 250 kg na gąsienicach chętnie bym kupił jakieś duże gotowe silniki z przekładnie włąsnie pod taką konstrukcje

Miło by było gdyby pojawiły się części budżetowe,

bo nie kazdego stać na dwa silniki do robota za 80zł.

Ale mimo wszystkiego życze powodzenia bo w polsce nie ma drugiego takiego sklepu.

Pozdrawiam

Zapewne chodzi o niskobudżetowe. Qujav, takowe są, te białe, plastikowe, megapopularne na zachodzie. Plastic gearmotor, 20zł/szt, taka alternatywa dla serw.

Dodano kolejnych parę pozycji w kategorii "Przewody i Akcesoria" oraz kto jeszcze nie widział powstały także kategorie "Mechanika" oraz "Prototypownia", oczywiście będziemy starać się dodawać kolejne pozycje, ale to dopiero za jakiś czas.

Pozdrawiam.

Nie chcę was martwić, ale z takimi cenami za podstawowe części elektroniczne nie będziecie mieć duzego obrotu, bo zazwyczaj bardzie jsie będzie opłacać zamówić interesujace części u Was, a resztę na Allegro/przez inny sklep.

Zgodzę się z Treker'em jeżeli te elementy były by w dobrej cenie to sam zamówił bym ich kilkanaście, ale dopiero w przyszłości bo na razie ma coś innego na głowie... 😋

A ja mam pytanko, przy jakiej wielkości zamówieniu można liczyć na rabaty? Te orczyki do TowerPro mi się podobają 😉 Jakieś zniżki dla diodowiczów też są?

edit: właśnie widzę że nie są zgodne wymiarowo z tymi od towerpro ;< rozstaw otworów mają 14, u was 16. wysokość to 5mm u was 4,6. grubość nasady u was to 9 mm, w oryginalnym 8,5mm. Da radę wyprodukować nową partię, identyczną do tych oryginalnych od TP?

mog123, Identyczne nie mogą być, ze względu na sposób wytwarzania, ale są bardzo zbliżone. Jeśli chodzi o rozstaw to był brany pod uwagę także rozstaw standardowych orczyków TowerPro (te dołączane do SG-5010, bo do wersji MG tych serw nie ma tego typu orczyków, bo nie wytrzymywały by takich obciążeń, aluminium jest twardsze więc da radę). Te standardowe orczyki mają otwory na rozstaw 14 i 16 mm, zależy z których otworów się skorzysta. Na zamówienie oczywiście możemy wykonać inne orczyki, ale jeżeli mówimy o ilościach do 10 - 20 sztuk to cena będzie wysoka niestety.

Jeżeli napiszesz mi do jakiego serwa chcesz ich użyć, czy są to orczyki te od SG-5010, to mogę pomierzyć i podać ci różnice w wymiarach np. wysokość serwo+orczyk dla naszego orczyka i orczyka oryginalnego.

Jak nie ma, jak są ?🙂 Nawet z takimi sprzedaję te serwa 😉

Właśnie widzę że te skrajne otwory są w rozstawie 16mm.

Jeśli możesz to podaj te różnice w wysokości dla MG995.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...