Skocz do zawartości

Bugi na forum bądź stronie

Pomocna odpowiedź

• 2 tygodnie później...

Witam.

Znalazłem błąd głównego menu(u góry po lewej). Mianowicie, jeśli wejdę w FAQ, to przeniesie mnie do FAQ dla Zielonych, a po wejściu w więcej -> FAQ przenosi mnie do FAQ, ale do FAQ całej diody.

Problem polega na tej samej nazwie FAQ(dla zielonych) oraz FAQ(dla diody), moim zdaniem należałoby zmienić/usunąć FAQ dla zielonych i przenieść go do ważnych tematów(na przykład), a FAQ diody zostawić. Proszę o rozwiązanie tego buga/niedopatrzenia.

Pozdrawiam 🙂

Tak było zrobione specjalnie (aby FAQ dla zielonych było u góry), ewentualnie mogę zmienić jakoś nazwę tego FAQ w więcej.

• 2 tygodnie później...

"Zobacz posty nieprzeczytane [2]"

Na okrągło pojawiają się posty-widma. Żadnego nieprzeczytanego nie ma, robię "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" i po paru godzinach znowu to samo.

Miałem dziś to samo. Miałem jedynie nieprzeczytany temat który oczekuje na akceptacje, i 14 nieprzeczytanych postów, potem zobaczyłem ile postów poszło do kosza 🤣 .

Dziękuję za informację. Z mojej strony wszystko wygląda/wyglądało ok, postaram się zlokalizować przyczynę zgłaszanego błędu.

Wczoraj wieczorem i dziś po południu z tych parunastu postów widmo zrobiło się paręnaście identycznych postów od tego samego autora tylko w innych działach.

• 3 tygodnie później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...