Skocz do zawartości

Konkurs: 1000 zestawów Discovery

Pomocna odpowiedź

Witam

Jak tam dostał ktoś już jakiegoś e-maila zwrotnego ?

Wczoraj pisałem że nie chce do mnie przyjść e-mail zwrotny jak ktoś ma pocztę na wp to polecam założyć jakąś nową bo do mnie przynajmniej e-mail nie dotarł do dziś 😃

Ciekawe co to będzie???

Czytał ktoś końcowy komunikat ?

Marcinas, do mnie nic nie dotarło. Pocztę mam na Gmailu, o2 i WP. Oczywiście konto zarejestrowałem na Gmaila (i to był najlepszy wybór 🙂 ).

Przypuszczam, że dowiemy się dopiero jutro. Strona jest prowadzona przez Kamami, a to jest normalna firma, a więc raczej nie pracują w niedziele.

EDIT:

Jednak może dowiemy się i dzisiaj 😃 O 20:35 zaktualizowano wyniki, więc pozostaje nam tylko czekać. Swoją drogą 2 dwa dni ponad 400 poprawnych zgłoszeń 🤣

"13.08.2012, godz. 13:25 - mamy już 940 poprawnych zgłoszeń! Do wygrania zostało jeszcze 60 zestawów..."

Ktoś dostał e-maila zwrotnego, że wygrał?

"13.08.2012, godz. 13:25 - mamy już 940 poprawnych zgłoszeń! Do wygrania zostało jeszcze 60 zestawów..."

Ktoś dostał e-maila zwrotnego, że wygrał?

Może najpierw sprawdzają, a potem wysyłają maile. Ja w każdym bądź razie jeszcze nie otrzymałem żadnego maila na ten temat.

• 2 tygodnie później...

Dla zainteresowanych - na stronie stm32.eu pojawiła się nowa informacja odnośnie konkursu, którą to pozwolę sobie przytoczyć:

Konkurs: 1000 Discovery dla elektroników!

Zakończylismy rejestrację odpowiedzi, zawiadomienia o wygranych będziemy rozsyłać i na bieżąco publikować na stronie od 3.09.2012.

Zakończylismy rejestrację odpowiedzi, zawiadomienia o wygranych będziemy rozsyłać i na bieżąco publikować na stronie od 3.09.2012.

😉

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...