mactro Napisano Sierpień 8, 2014 Udostępnij Napisano Sierpień 8, 2014 Co się wydarzy w nocy z sobotę na niedzielę, że jest ten licznik na górze strony? I w ogóle, co tu się wyprawia? 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 8, 2014 Udostępnij Sierpień 8, 2014 Ja nic nie wiem, czekam na wasze pomysłu 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
fazi787 Sierpień 8, 2014 Udostępnij Sierpień 8, 2014 Może jakaś znacząca zmiana na forum? 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mechano Sierpień 8, 2014 Udostępnij Sierpień 8, 2014 Całkowite zniszczenie świata albo chociaż internetu. 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
aixI Sierpień 8, 2014 Udostępnij Sierpień 8, 2014 Ja myślę, że dodanie do katalogu robotów kategorii "Microsumo". Bądź zmiana całego interfejsu Forbot'a 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Sierpień 8, 2014 Udostępnij Sierpień 8, 2014 Treker pewnie zbudował niszczyciela światów i odlicza czas do jego uruchomienia. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Phil Sierpień 8, 2014 Udostępnij Sierpień 8, 2014 Jak już w shoutboxie napisałem - myślę, że to rozpoczęcie konkursu wakacyjnego Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mactro Sierpień 9, 2014 Autor tematu Udostępnij Sierpień 9, 2014 Całkowite zniszczenie świata albo chociaż internetu. 😃 Na jedno by wyszło 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 9, 2014 Udostępnij Sierpień 9, 2014 Cokolwiek będę robił, to nie mam nic złego w planach 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mechano Sierpień 9, 2014 Udostępnij Sierpień 9, 2014 Treker, Wierzymy Ci 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »