Skocz do zawartości

Polska edycja inicjatywy "Big Box of Parts"?

Pomocna odpowiedź

Już trochę zajrzałem do środka 😃

Najpóźniej w kolejnym tygodniu wrzucę fotki dokładne. Jednak już teraz widzę, że trzeba zrobić bardziej rygorystyczne zasady. Bo w paczce znalazło się chyba sporo rzeczy, których nie powinno tam być (wpływały tylko na większą masę i objętość).

Treker, Czy ja wiem... Paczka nie zmienia ceny do 5 kg i absurdalnych wymiarów. A i wtedy o 4zł. A jak już do tego dojdzie to wysyłający może po prostu wyjąć tyle tych rzeczy ile trzeba.

Nie ma co zaostrzać zasad bez wyraźnej konieczności moim zdaniem.

A o czym konkretnie mówisz?

ZDJĘCIA

😋

Wkładanie lipoli to chyba nie był dobry pomysł jak całe pudełko było wypchane a lipol latał prawie luzem z tego co pamiętam. Ciekawe kto odpowiedziałby za spłonięcie paczki i poczty 😉 ?

Podałem termin, gdy pojawią się zdjęcia i tego się trzymam. Teraz nie mam nawet dostępu do tej paczki, więc nie trzeba odświeżać tego tematu 😉

Zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia - najpierw tutaj, bo uznałem, że lepiej przedyskutować zawartość paczki przed ogłoszeniem oficjalnego podsumowanie i rozpoczęcia nowej edycji na stronie głównej 🙂

Zachęcam do podziwiania i komentowanie, które przedmioty, Waszym zdaniem, nie powinny trafić do paczki w kolejnej edycji 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...