Skocz do zawartości

Jaki fotel/krzesło kupić?

Pomocna odpowiedź

Napisano

Tak jak w temacie zwracam się do was z pytaniem o wasze opinie, doświadczenie związane z krzesłami/fotelami biurowymi.

Na wyposażeniu mieszkania, które wynajmuję są tylko jakieś najtańsze krzesła z IKEI i siedzenie na nich dłużej niż 15 min. nie jest przyjemne i na pewno nie służy zdrowiu.

W dużym stopniu zniechęca mnie to też do zajmowania się elektroniką.

Na jakich krzesłach wy siedzicie w domu czy w pracy i co możecie polecić?

Hudyvolt, jaki budżet 🙂?

Ja miałem jakiś czas temu nieprzyjemność zakupić "SOFOTEL MONTE CARLO", straszna tandeta. Nie polecam, na szczęście udało mi się zwrócić.

Może jeden z foteli jakie mają zawodowi gracze? Wygodne z oparciem i poduszką pod głowę/kark i potwierdzone, że da się na nich długo wysiedzieć. Tylko cena odstrasza.

Budżet 1000zł.

Mechano, dzięki, porozglądam się za tymi gamingowymi fotelami. Ale też nie może być za bardzo wygodny bo z niego nie wstanę 😋

Hudyvolt, nie wiem jakiej firmy są krzesła u mnie w pracy, ale powiem Ci, że na lepszym w życiu nie siedziałem. Niestety słyszałem, że jedno krzesło kosztuje około 2500zł.

Sabre, dzięki ale już chyba cierpliwość mi się kończy (możesz sprawdzić dla innych szukających fotela). Byłem dzisiaj w agatemeble, posiedziałem na różnych fotelach i najbardziej spodobał mi DXRacer Nitro. Możliwość regulacji kąta pochylenia oparcia jest bardzo kusząca. I tu zgodzę się z Trekerem, że oparcie pod głowę tutaj jest bardzo wskazane.

fazi787, byłem w Ikei, posiedziałem trochę na nim, ale nie spodobał mi się tak jak wspomniany dxracer.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...