Skocz do zawartości

Kurs elektroniki II - #13 - QUIZ, podsumowanie

Pomocna odpowiedź

• 8 miesiące później...

Serdecznie dzięki za ten kurs, świetna robota. Teraz na tapetę idzie kurs Techniki Cyfrowej 😄 

Uwagi na gorąco:

- przydałby się kurs Elektronika III, jednak ma się wrażenie, że wiele pojęć zostało pominiętych, poza tym przydałyby się dokładniejsze wyjaśnienia różnych zjawisk i jak przepływa prąd itp (wiele razy w kursach I/II było co najwyżej wspomnienie o jakimś temacie)

- przydałby się kurs z projektowania układów - gdyby nie gotowe układy, to za nic bym nie wiedział jak wiele elementów podłączyć (lub by mi to zajmowało sto lat). fajnie jakby kurs opierał się na zadaniu zbudowania czegoś i następnie rozważaniach krok po kroku jakie dobrać elementy i dlaczego (wiele było na ten temat ciekawych wzmianek podczas kursu, ale to kropla w morzu)

Pozdrawiam!

• Lubię! 1
  • 1 miesiąc później...

Super, właśnie zakończyłem drugą część kursu podataw elektroniki. Lekcje były bardzo dobrze prowadzone a każde zagadnienie objaśnione w sposób łatwy do przyswojenia za co jestem bardzo wdzięczny 🙂 !!! Nie zatrzymuje się i lecę dalej gdyż czuje że świat elektroniki dopiero się przede mną otwiera 😄

Pozdrawiam wszystkich pasjonatów

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...