Komentator Napisano Czerwiec 21, 2016 Udostępnij Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Od kontaktronów przez komparatory i NE555 aż do przetwornic – ale to szybko zleciało! Mamy nadzieję, że nasz kurs pomógł Ci rozbudzić nową pasję do majsterkowania. Pora na podsumowanie oraz quiz, dzięki któremu sprawdzisz, ile informacji zapamiętałeś. Do tego konkretne podpowiedzi co do kolejnych kursów. UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Edytowano Grudzień 11, 2020 przez Gieneq Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Ak47 Luty 21, 2021 Udostępnij Luty 21, 2021 Dziekuję autoram za świetne kursy.Za mną juz KPE 1,KPE 2.Nie zamierżam zwalniać))Zamawiam kolejny kurs i juz się nie doczekam na swoją paczkę o Was. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Luty 22, 2021 Udostępnij Luty 22, 2021 (edytowany) @Ak47 Witaj serdecznie na naszym forum 🙂 22 godziny temu, Ak47 napisał: Nie zamierżam zwalniać Super 💪 tak trzymaj! Podstawy już masz też masz większe pole do rozwoju. Kurs Arduino może być dobrą kontynuacją, chyba że Technika Cyfrowa jeżeli wolisz pozostać przy tradycyjnej elektronice (bez programowania). 22 godziny temu, Ak47 napisał: na swoją paczkę o Was. A to akurat nie od nas 😉 sprzedażą zajmuje się Botland. Edytowano Luty 22, 2021 przez Gieneq Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
planszowki Kwiecień 17, 2021 Udostępnij Kwiecień 17, 2021 Dwa kursy elektroniki w 3 tygodnie! 🙂 Nie macie takiej fajnej książki do kursu techniki cyfrowej?!😦 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Gieneq Kwiecień 19, 2021 Udostępnij Kwiecień 19, 2021 @planszowki niestety książki nie mamy, ale jest w planach 🙂 Tylko trochę odległych planach. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mand2806 Kwiecień 22, 2021 Udostępnij Kwiecień 22, 2021 Solidny, napisany prostym językiem kurs. Mam tylko cały czas problem z lekcją z serwonapędem, może kiedyś uda mi się rozpracować gdzie zrobiłem błąd. Co do całości kursu to jedyna rzecz do poprawy, jaką znalazłem, to złe linki na stronie z quizami 😂 (np. w quizie poniżej, linki do innych części przenoszą do I części kursu elektroniki). Krótko mówiąc - świetna robota. Pozdrawiam! https://forbot.pl/forum/quizzes/quiz/25-quiz-44-do-kursu-elektroniki-poziom-ii/ 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Kwiecień 23, 2021 Udostępnij Kwiecień 23, 2021 @Mand2806 dziękujemy za pozytywny komentarz 🙂 Faktycznie wkradła się błąd w linkach z quizami. Wszystkie części znajdziesz na tej stornie. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Kwiecień 23, 2021 Udostępnij Kwiecień 23, 2021 @Mand2806 miło słyszeć, że kurs Ci się podobał. Dzięki za sygnał w sprawie linków - już naprawione 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
szumen Kwiecień 30, 2021 Udostępnij Kwiecień 30, 2021 Super kurs, przejrzysty i bardzo zrozumiały. Gratulacje Treker! 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Kwiecień 30, 2021 Udostępnij Kwiecień 30, 2021 @szumen to nie tylko moja zasługa, ale miło słyszeć, dzięki! Polecam w takim razie kurs techniki cyfrowej - na pewno też będziesz zadowolony 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
TomaszSas Maj 2, 2021 Udostępnij Maj 2, 2021 Witam serdecznie, właśnie skończyłem KEP2, jestem też po KEP1 i jestem bardzo zadowolony. Świetne kursy pomagające zrozumieć elektronikę i pozwalające poczuć się nieco pewniej w tym zawiłym świecie. Bardzo mi się też podoba kierunek z materiałami wideo do pierwszej części. Oglądam różne dodatkowe kanały dotyczące elektroniki na YouTube i dostrzegam ogromny potencjał zdobywania wiedzy w ten sposób więc fajnie, że robicie coś w tym kierunku. Bardzo dziękuję za mnóstwo pracy, którą włożyliście w te kursy i jestem pewien, że kolejne będą też świetne. Wciągnąłem się na maksa więc pewnie będę dalej regularnie korzystał z Waszych kursów. Wielkie gratulacje za kursy a także za rozwój Forbota. Chętnie korzystam z ciągle pojawiających się nowych treści na stronie. Pozdrawiam 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 3, 2021 Udostępnij Maj 3, 2021 @TomaszSas witam na forum i bardzo dziękuję za miłe słowa 🙂 Mam nadzieję, że będziesz również zadowolony z innych naszych kursów 🚀 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
gresioresio Maj 25, 2021 Udostępnij Maj 25, 2021 Dzięki za bardzo ciekawy i przystępny kurs. Jeśli chce się bawić z Raspberry Pi Zero to jaki kolejny kurs polecacie? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 27, 2021 Udostępnij Maj 27, 2021 @gresioresio witam na forum i dziękuję za miły komentarz 🙂 Jeśli chodzi o RPi Zero to jego obsługa w większości jest praktycznie taka sama jak w przypadku zwykłego Raspberry Pi. Możesz więc śmiało bazować na tym kursie: http://kurs.forbot.pl/rpi 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Tomasz2000 Październik 13, 2021 Udostępnij Październik 13, 2021 Kurs Podstaw elektroniki - projekty bardzo dużo wniósł w moją wiedzę oraz umiejętności praktyczne jako elektronika. Potrafię teraz skonstruować proste układy patrząc się na schemat. Idealna kontynuacja Podstaw elektroniki. Przed tymi kursami nie miałem zbyt wiele styczności z elektroniką praktyczną. Wielkie gratulacje dla twórców. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź