Gieneq Październik 14, 2021 Udostępnij Październik 14, 2021 @Tomasz2000 Cieszymy się, że kurs jest przydatny. Na tym jednak temat się nie kończy, to są dopiero podstawy 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mateo Październik 27, 2021 Udostępnij Październik 27, 2021 Genialne dwa kursy, wszystko wytłumaczone jak dla przysłowiowego "debila" 🙂 2 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Październik 27, 2021 Udostępnij Październik 27, 2021 @Mateo super, cieszymy się że kurs był pomocny 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
FTNewbie Listopad 1, 2021 Udostępnij Listopad 1, 2021 Ekstra kurs! Jednakże widać, że z rosnącym poziomem wiedzy maleje odsetek osób, którzy docierają do samego końca 🙂 Gratuluje wszystkim jak i sobie dotrwania do tego momentu, a lada chwila atakuję kurs Cyfrówki 🙂 2 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Gieneq Listopad 2, 2021 Udostępnij Listopad 2, 2021 @FTNewbie faktycznie, kurs jest trudny. Jestem jednym ze szczęśliwców którzy dotarli do końca, ale przyznam że wymaga to czasu i chęci. Powodzenia w nauce, na forum masz też początek... serii którą pisałem odnośnie minimalizacji funkcji w technice cyfrowej. Może Ci się przydać po przerobieniu właściwego kursu TC. 2 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pierunek Listopad 12, 2021 Udostępnij Listopad 12, 2021 I dotarłem do końca. sporo wiedzy trzeba przyswoić i kilka wzoròw. Najbardziej chyba czujnik przeszkòd dał popalić bo raz chciała świecić dioda IR a innym razem nie świeciła i prace domową też dało radę przenosząć fotorezystor żeby masę wpuszczał po oświetleniu 🙂. Może teraz technika cyfrowa. Ogòlnie super kurs. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Danielosek503 Listopad 22, 2021 Udostępnij Listopad 22, 2021 Ciekawy kurs. Spodobał mi sie 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Maya Styczeń 7, 2022 Udostępnij Styczeń 7, 2022 Kurs jest ok, ale dla mnie znacznie nudniejszy od pierwszej części, która bardzo mi się spodobała. I stwierdzenie "Poziom trudności tej serii jest tylko minimalnie wyższy" (w odniesieniu do kursu elektroniki I) jest według mnie naciągane. Ale widzę, że opinie są same pozytywne to pewnie ze mną jest po prostu coś nie tak 😛 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Styczeń 10, 2022 Udostępnij Styczeń 10, 2022 @Maya witam na forum 🙂 dziękujemy za komentarz, jak masz z czymś trudności to śmiało pytaj, postaramy się pomóc. Lepiej teraz wyjaśnić temat niż zostawić niedomówienia 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
jd123 Styczeń 20, 2022 Udostępnij Styczeń 20, 2022 Tak jak część pierwsza, super kurs, wielkie dzięki dla autorów, może przeskok poziomu był dosyć spory, ale może to tylko takie odniosłem wrażenie. Mam nadzieję, że w przyszłości powstaną kolejne kursy. Pozdrawiam Kuba 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Styczeń 21, 2022 Udostępnij Styczeń 21, 2022 @jd123 dziękujemy za pozytywny komentarz 🙂 planów mamy wiele, najszybciej powstanie sporo artykułów uzupełniających. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Susanna Maj 26, 2022 Udostępnij Maj 26, 2022 Przerobiłam KP 1 oraz KP 2. Super kursy dla początkujących! Na pewno jeszcze będę korzystać z tej wiedzy, żeby sobie utrwalić podstawowe zagadnienia 🙂 Podczas kursów zastanawiałam się tylko, że fajnie jakby w którymś momencie kursu było wyjaśnione/pokazane jak powstają takie schematy (sposób dobierania elementów i przeprowadzanie obliczeń). Chociaż ciężko mi powiedzieć czy ta dodatkowa wiedza jest odpowiednia do kursów obejmujących podstawy elektroniki 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Maj 27, 2022 Udostępnij Maj 27, 2022 @Susanna cześć, dziękujemy za pozytywne komentarze 🙂 Nawiązując do twojego zapytania, ma to sens ale to były dobry materiał na późniejszą naukę. Na początku nie jest to potrzebne, a wiele zagadnień elektroniki analogowej znajdzie zastosowanie co najwyżej w przetwarzaniu audio. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
kamixel Lipiec 26, 2022 Udostępnij Lipiec 26, 2022 Super kurs! To już drugi, który ukończyłem i nie mam zamiaru na tym kończyć (teraz chyba zacznę z Arduino kombinować). Ogółem świetna robota. Pozdrawiam! 2 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
AdrianJaw Sierpień 6, 2022 Udostępnij Sierpień 6, 2022 Polecam z całego serca Kurs Podstaw elektroniki poziom I oraz II. Dały mi dużo frajdy oraz wiedzy i gdyby nie te kursy nigdy nie zagłębiłbym się w elektronikę tak bardzo. Wielkie gratulacje dla osób zajmujących się tworzeniem tych kursów. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź