Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Soofka witaj Jacku na naszym forum 🙂 

17 minut temu, Soofka napisał:

Bardzo się cieszę że mogę dołączyć do tak zacnego grona 😄

Też cieszymy się, że do nas trafiłeś. Powodzenia w rozwijaniu się i zachęcam Cię do aktywności na forum 😉 

• Lubię! 1

Hej.
Jestem Marcel, z zawodu informatyk. Nigdy nie miałem styczności z malinką ale w końcu muszę to nadrobić. Na początku wykorzystam ją do celów audio a potem pewnie sterowanie inteligentne w domu. Obecnie można powiedzieć jestem zielony ale przy moim zawodzie raczej szybko sobie poradzę....pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

• Lubię! 2

@maskun_pi cześć Marcel, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Slawo33 cześć Sławek, powodzenia w eksperymentowaniu z Arduino - w razie problemów pytaj śmiało na forum.

• Lubię! 1

@maniackk witaj Arku na naszym forum 🙂 Dziękujemy za pozytywny komentarz, to bardzo zachęca do dalszej pracy.

Powodzenia z nauką programowania mikrokontrolerów! 💪

@kabanosik witaj Piotrze na naszym forum 🙂 fajnie że tu trafiłeś! Zachęcam Cię do zostanie na dłużej 😉 

• Lubię! 1
(edytowany)

Hej!

Mam na imię Dawid, jestem nastoletnim pasjonatem wszystkiego co związane z informatyką i elektroniką. Pierwszego spotkania z prądem doświadczyłem gdy miałem jakieś dziewięć lat, wtedy dostałem zabawkę Sekrety Elektroniki. W 2019 roku kupiłem sobie zestaw z Arduino UNO, niestety wtedy mnie to nie zainteresowało. Na początku tego roku postanowiłem wrócić do Arduino. Nareszcie elektronika mnie zainteresowała i robię wiele ciekawych projektów, w których pomaga mi mój Ender 3 Pro 🙂

Mam nadzieję, że będę się świetnie czuł wśród społeczności tego forum!

Pozdrawiam
Dawid

Edytowano przez Dewidos
  • Lubię! 2

@Dewidos witaj Dawidzie na naszym forum 🙂 fajnie że tu trafiłeś!

5 godzin temu, Dewidos napisał:

Nareszcie elektronika mnie zainteresowała i robię wiele ciekawych projektów

To zachęcam Cię do pochwalenia się nimi w dziale DIY 😉 

@Questovy również witam Cię Marcinie na naszym forum 🙂 powodzenia w nauce!

3 godziny temu, Questovy napisał:

mam nadzieje czerpać ogrom energii od mistrzów tej dziedziny, aktywnych na tym forum.

Jest tu sporo doświadczonych użytkowników, to prawda 😉 

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...