Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim!

Jestem Adrian i parę lat temu skończyłem studia elektroniczne, jednakże nie pracuję w zawodzie. Uznałem, że dobrym pomysłem będzie odświeżenie sobie podstaw elektroniki, a także w przyszłości wkręcenie się w projekty związane z mikrokontrolerami, ale wszystko po kolei.

Pozdrawiam serdecznie 🙂

• Lubię! 2

@Ovio witam na forum, trafiłeś w dobre miejsce 🙂 Życzę udanych eksperymentów z elektroniką!

@Secior cześć Adrian, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

• Lubię! 2
(edytowany)

Witam, nazywam się Łukasz 😉 3 tygodnie temu nie dostrzegalem roznicy pomiedzy napieciem  a natezeniem, a dzis skladam swoje pierwsze ukladu na plytce z waszym kursem. Ciężko pewne tematy przetrawić od razu, ale wszystko powoli zaczyna sie ukladac w logiczną całość, oby tak dalej 😄 

Pozdrawiam 😉

Edytowano przez Krawi92
  • Lubię! 2

Hejka, jestem Andrzej. Za mną już ponad 43 lata. Komputery i programowanie to moja pasja od dzieciaka. Na to forum trafiłem przy okazji mojego projektu Atlantis. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

• Lubię! 2

@Krawi92 witaj Łukaszu na naszym forum 🙂 Cieszymy się, że kurs Ci się przydał. Powodzenia w dalszej nauce!

@bahus witaj Andrzeju na Forbocie 🙂 Fajnie, że tu trafiłeś. Jak zawsze zachęcam, żebyś został z nami na dłużej i koniecznie pochwal się swoim projektem. 😉 

• Lubię! 1

Witam. Mam na imię Przemek. Zainteresowanie elektroniką pojawiło się przy okazji rozwijania umiejętności przy naprawie samochodu, a poza tym elektronika otacza nas dookoła i warto coś o niej wiedzieć. Zainwestowałem w kilka książek o podstawach elektroniki ale "sucha" książkowa wiedza to dla mnie trochę za mało. Postanowiłem spróbować czegoś co będę mógł dotknąć i poeksperymentować. Dlatego trafiłem tutaj. Pozdrawiam.

• Lubię! 2

Witam. Jestem nowy na tym forum. Mam na imię Józek. Jestem emerytem. Całe swoje życie zawodowe zajmowałem się elektrotechniką i automatyką przemysłową. Zawsze jednak interesowała mnie elektronika i umiejętność pisania programów sterujących silnikami bądź całymi maszynami. Mam dłuższą przerwę w obcowaniu z podstawami elektroniki i elektrotechniki, które w gruncie rzeczy są takie same ale odnoszą się tylko do innego rodzaju prądu. Rozpocząłem podstawowy kurs elektroniki by przypomnieć sobie wszystko to co z głowy już uleciało i posmakować sprawy i rzeczy zawsze mnie bardzo interesujące. 

Jeszcze raz witam wszystkich sedecznie.

• Lubię! 2

@Przemek5720 cześć Przemek, witam na forum - mam nadzieję, że nauka z naszych kursów będzie ciekawsza od książkowej teorii. Powodzenia w eksperymentach z elektroniką?

@JOZEK780 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...