Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Istnieje na stronie chat lub coś podobnego? 12 lat temu był 🙂

Tzn. Witam po 10 czy 12 latach 🙂

Edytowano przez nes86
(edytowany)

@floki12 witam na forum 🙂 fajnie, że zająłeś się elektroniką, to naprawdę szerokie i ciekawe zajęcie. Powodzenia!

@nes86 witam z powrotem! Tak istnieje chat - u góry strony głównej.

11 godzin temu, nes86 napisał:

Tzn. Witam po 10 czy 12 latach

Aż tak dużo? Pisałeś przecież coś z 4 lata temu 😉 

Edytowano przez Gieneq

Cześć,

mam na imię Paulina i studiuję automatykę i robotykę. Aktualnie zajmuję się głównie projektowaniem płytek PCB, ale chciałabym też podszkolić się w programowaniu (na początek STMów). Więc ogólnie można powiedzieć, że działam z elektroniką 🙂

• Lubię! 1

@plarmz witam serdecznie na naszym forum 🙂 To bardzo dobrze trafiłeś, temat tego forum jak i kursów świetnie pasuje. Powodzenia w nauce, a w razie większych trudności śmiało pytaj.

Hej wszystkim!

Coś o mnie... hmmm zawodowo zajmuję się programowaniem w językach wszelakich i administracją w systemach równie wszelakich choć najczęściej to różne pochodne linuxa, ot człowiek od wszystkiego. A gdyby tego było mało specjalizuję się w większości relacyjnych baz danych. Wszystko co robię jest bardzo wirtualne i tak jak wiedzy wymaga sporej tak jednak z umiejętności wystarczy klikanie na klawiaturze, opcjonalnie czasem na myszce. Na forbota przywiodła mnie chęć wyjęcia swoich wirtualnych zainteresowań do czegoś bardziej namacalnego 🙂 Z elektroniki wiem chyba tylko którą stroną włożyć baterię do pilota więc mam nadzieję że dobrze trafiłem 😄 

pozdrawiam 🙂

• Lubię! 1

@smokernd witam serdecznie 🙂 fajnie że masz wiele zdolności, to się ceni 🏅Fakt, elektronika jest trochę bardziej namacalna, nie jest wymagana jej znajomość (tak jak nie trzeba być rolnikiem aby jeść chleb) ale warto się czegoś o niej dowiedzieć 🙂 Powodzenia!

Cześć wszystkim!

Mam na imię Julia, mam 22 lata i dopiero co rozpoczynam swoją przygodę z elektryką. 
W planach mam naukę podstaw a następnie pogłębianie tej wiedzy aż będę w stanie budować proste roboty!

• Lubię! 2

Cześć, jestem nowy na forum dlatego chciałbym się przedstawić 😉

Nazywam się Adrian i odkąd pamiętam, to zawsze byłem zaciekawiony robotami, elektroniką oraz działaniem różnych urządzeń.

Na początku tego roku zacząłem realizować swoje małe projekty czerpiąc wiedzę między innymi z artykułów na "forbot", jednak na rejestrację na forum zdecydowałem się dopiero teraz. Mam nadzieję, że dzięki dołączeniu do grupy forumowiczów będę mógł się dalej rozwijać, a przy okazji znajdę pomoc przy rozwiązaniu różnych problemów 🙂

• Lubię! 2

@LeftToTheLiver witaj Adrianie na naszym forum 🙂

Fajnie, że zdecydowałeś się zarejestrować, przydaje się to do brania udziału w dyskusjach i zadawaniu pytań w razie niejasności. Zachęcam więc do dalszej aktywności.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...