Skocz do zawartości

Dwie funkcje void loop() w jednym kodzie.

BeeKeyPro

Pomocna odpowiedź

8 minut temu, BeeKeyPro napisał:

Przepraszam!

Nie wiem za co, raczej sobie robisz na szkodę 😉 Po prostu niektórych rzeczy nie przeskoczysz, te przykłady z kursu przepracuj, potem jakieś własne pomysły spróbuj wdrożyć

(edytowany)
4 minuty temu, _LM_ napisał:

Nie wiem za co

Czasem zadaje pytania na tym forum bez zastanowienia, i głupio mi było. Ale masz racje idę przerobić kursy Arduino bo bez tego nie da rady.

Edytowano przez BeeKeyPro

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Niestety musisz poczekać do środy. Mam wolne od środy do końca tygodnia i Wiele czasu ! Poczytaj w tym czasie wszystko co dotyczy logiki itp. Naprawdę jest to coś pięknego. Oczywiście próbuj robić coś na własną rękę  i na początku prostrze warunki. 

Mam dwa pomysły na Twoją gierkę , ale zaczniemy prostrzej. 

Widzę ,że rozumiesz to jak programujesz i idziesz do przodu. Tak że Powodzenia ! 

(edytowany)

@Santiago Nic się nie dzieje nie ma co się śpieszyć, minus jest taki że w piątek jadę na obóz i nie będę miał dostępu do internetu przez tydzień, ale będę jeszcze w środę i czwartek. Bardzo dziękuję! 🙂

Edytowano przez BeeKeyPro

@BeeKeyPro o maszynie stanów na forum już dość chyba napisano - może tak odrobina samodzielności i nabycie umiejętności obsługi forumowej wyszukiwarki? Bo osobiścue nie bardzo mi się chce fafnasty raz tłumaczyć to samo...

25 minut temu, ethanak napisał:

może tak odrobina samodzielności i nabycie umiejętności obsługi forumowej wyszukiwarki?

Najmocniej Pana przepraszam, przyznam że zapomniałem o jej istnieniu. Może ta opcja pomoże mi zaprzestanie zadawania bezsensownych pytań.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.