Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

8 minut temu, BeeKeyPro napisał:

Przepraszam!

Nie wiem za co, raczej sobie robisz na szkodę 😉 Po prostu niektórych rzeczy nie przeskoczysz, te przykłady z kursu przepracuj, potem jakieś własne pomysły spróbuj wdrożyć

(edytowany)
4 minuty temu, _LM_ napisał:

Nie wiem za co

Czasem zadaje pytania na tym forum bez zastanowienia, i głupio mi było. Ale masz racje idę przerobić kursy Arduino bo bez tego nie da rady.

Edytowano przez BeeKeyPro

Mam na mysli jeden warunek i przyoisanie stanu czasu , oraz zmiane o na jeden np bool sygnal

Pozniej sprawdzasz tylko ten sygnal jak prawda to jedno dziala jak nie to drugie

Niestety musisz poczekać do środy. Mam wolne od środy do końca tygodnia i Wiele czasu ! Poczytaj w tym czasie wszystko co dotyczy logiki itp. Naprawdę jest to coś pięknego. Oczywiście próbuj robić coś na własną rękę  i na początku prostrze warunki. 

Mam dwa pomysły na Twoją gierkę , ale zaczniemy prostrzej. 

Widzę ,że rozumiesz to jak programujesz i idziesz do przodu. Tak że Powodzenia ! 

(edytowany)

@Santiago Nic się nie dzieje nie ma co się śpieszyć, minus jest taki że w piątek jadę na obóz i nie będę miał dostępu do internetu przez tydzień, ale będę jeszcze w środę i czwartek. Bardzo dziękuję! 🙂

Edytowano przez BeeKeyPro

@BeeKeyPro o maszynie stanów na forum już dość chyba napisano - może tak odrobina samodzielności i nabycie umiejętności obsługi forumowej wyszukiwarki? Bo osobiścue nie bardzo mi się chce fafnasty raz tłumaczyć to samo...

25 minut temu, ethanak napisał:

może tak odrobina samodzielności i nabycie umiejętności obsługi forumowej wyszukiwarki?

Najmocniej Pana przepraszam, przyznam że zapomniałem o jej istnieniu. Może ta opcja pomoże mi zaprzestanie zadawania bezsensownych pytań.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...