Skocz do zawartości

BOTLAND - Wszystkie produkty Pololu - sprzedaż

Pomocna odpowiedź

• 1 miesiąc później...

Znów zrobię chłopakom z Botlandu reklamę, bo ich sklep, to po prostu mistrzostwo świata 🙂

Zamówienie złożone wczoraj ok. 9, a dzisiaj o 14 miałem paczkę w domu (Poczta Polska). Komuś musiało chcieć się rano w poniedziałek lecieć na pocztę, żeby zdążyć przed 12 - podziwiam 😉 Dzięki

Ja również muszę (właściwie z przyjemnością chcę) potwierdzić opinię o rzetelności BOTLAND'u! Zakupy robione w tym sklepie to czysta przyjemność. Szybko - naprawdę szybko, sprawnie, miło i konkretnie.

Wprawdzie, ostatnio wyszedł mały zong z brakiem jednej wartości rezystorów w zamówionym zestawie, ale i ta zaistniała sytuacja, potwierdziła profesionalizm sklepu. Wszystko załatwione i wyjaśnione błyskawicznie. I po sprawie.

A już nie mówię o tym że ryło uśmiecha się, bo organizują co jakiś czas promocje z upustami, a na kieszeń skromnej ręciny to spora ulga 🙂

Tak więc z pełnym sumieniem biję brawo i polecam i oby tak dalej!

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...

I znowu pozytywne zaskoczenie. Zamówiłem małe zamówienie, ale nie miałem przysiąść i zrobić przelewu. Gdy przyszedłem do domu paczka z botlandu leżała u mnie w domu (choć jeszcze nie zapłaciłem).

PS. Przelew wykonam.

• 1 miesiąc później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...