Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.

• Do 20zł
      17
    • Od 20zł do 30zł
      42
    • Od 30zł do 40zł
      30
    • Od 40 do 50zł
      5
    • Powyżej 50zł
      3

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Da się podglądnąć jakoś uczestników ankiety ? z poziomu admina oczywiście. Bo zastanawia mnie skąd tyle osób chętnych się wzięło.

Nie wiedziałem, że głosowanie w ankiecie zobowiązuje do kupna koszulki! Kupię ją na pewno, ale i tak nie będę na zawodach, więc poczekam na więcej opinii.

Maxo, oczywiście, że się da.

Mario, wpisałem tam oczywiście, że udział w ankiecie nie zobowiązuje do zakupu, jednak zaznaczyłem też, że "Proszę o udział w ankiecie tylko zainteresowane osoby. "

Ja też jestem zainteresowany kupnem koszulki, ale na razie całe oszczędności włożyłem w mojego aktualnie budowanego robota. Może (właściwie raczej na pewno tak) przy kolejnym zamawianiu się zgłoszę 😉

A na prawdę warto, koszulki są świetne. Dzięki temu można się poznać na zawodach, a nie tak że się potem okazuje że ktoś był obok kogoś w strefie i nawet nie wiedział.

Zależy od zamówienia trzeba się liczyć z ceną 20-25zł + ewentualna wysyłka gdy odbiór nie jest na zawodach. Wydaje mi się, że warto bo koszulki z dobrego materiału.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...